Service
Winkelwagen
Menu

District 70

District 70 biedt huisdieren een comfortabele plekje om eens goed tot rust te komen. Huisdieren brengen graag hun tijd door in een fijn, knus en comfortabel nestje, ofwel in hun eigen district.

Meer informatie

1 - 24 van 27 Producten

Het is dan ook erg belangrijk dat dit speciale rust- en slaapplekje helemaal in orde is. District 70 biedt comfortabele mandjes, tipi’s of huisjes aan. Zo kan jouw huistijger optimaal genieten van een comfortabel plekje voor zichzelf.

De producten van District 70 zijn een traktatie voor zowel het baasje als het huisdier. De huisjes zijn trendy en modieus gemaakt, waardoor er bij elk stijlvol huis een geschikt huisje past. Het leven met een huisdier is erg speciaal en District 70 is erg trots dat zij deel uit kunnen maken van deze mooie levensstijl.

Comfortabele plekjes

De comfortabele rustplekjes van District 70 zijn perfect te combineren in een stijlvol interieur. Door de vele keuze, is er altijd een leuke match te maken. Voor katten heeft District verschillende leuke huisjes, bijvoorbeeld de District 70 Triangle Cats. Dit is een schattig en knus tentje, waar jouw lieve huiskamertijger een heerlijk dutje in kan doen. Op de triangle staan leuke kattenkopjes afgebeeld.

Is jouw kat erg lui en houdt van dutje op een donker plekje? Dan is de District 70 Box Lazy een echte aanrader! Deze vierkante box is geschikt voor knusse en veilige dutjes. De box is versierd met de tekst: ‘I am not lazy I am on energy saving mode’. Perfect voor huishoudens met meerdere katten, want u kunt op de box liggen of erin.

Krabben en rusten

Katten krabben graag hun nagels, maar dat wil je natuurlijk wel aan spullen die daar voor bestemd zijn. De District 70 Sardine is een knus kattenhuis van krabkarton dat lijkt op een blikje sardientjes. Perfect om de nagels aan te krabben en daarna fijn op uit te rusten. Dit meubel is ook zeer geschikt voor huishoudens met meerdere katten, omdat er in en op het meubel plek is.