Service
Winkelwagen
Menu

Earth Rated

Earth Rated wordt geleid door een energiek team dat enthousiast is over hun producten, klanten en huisdieren. De prioriteit van Eart Rated ligt hem in een product aan te bieden met een modern design tegen een goede prijs en klantenservice te bieden van topkwaliteit.

Meer informatie

1 - 8 van 8 Producten

Hiermee heeft Earth Rated een kring vaste klanten opgebouwd waardoor ze zijn uitgegroeid tot het bedrijf dat ze nu zijn. Het draait niet alleen om de functionele hondenpoepzakken bij Earth Rated maar ze dragen ook zorgen voor het milieu en ondersteunen de dierenbescherming en lokale asielen.

Hondenpoepzakken

De Earth Rated hondenpoepzakjes zijn gemaakt van gerecyclede materialen. De milieuvriendelijke poepzakjes zijn extra groot, dik en lekvrij en in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Namelijk de geparfumeerde navulling, de geurloze navulling en de 100% plasticvrije poepzakjes. De Dispenser is een handige houder voor de Eart Rated poepzakjes met een haakje aan de achterkant om de zakjes op te hangen en een schroefsluiting die de zakken veilig op hun plek houdt.