Service
Winkelwagen
Menu

Innopet

Meer dan 40 jaar geleden nam de oprichter van InnoPet, André Maijer, de marktkraam van zijn vader over. Op markten door het hele land werd de eerste generatie van Maijer dierenbenodigdheden, -speeltjes en -voeding verkocht.

Meer informatie

1 - 9 van 9 Producten

Deze marktverkoop werd voortgezet door André en toen ontstond dit familiebedrijf. Bijna 30 jaar stond André op de markt met wekelijks terugkerende klanten. Hij toverde werkelijk waar een lach op het gezicht van al zijn klanten. De klant is koning en dat nam André maar al te serieus. Of hij nou een praatje maakte of de bestelde producten bij klanten thuis bracht. Niks was hem te gek!

Gedurende de tijd heeft André zich verdiept in het verkrijgen van de beste producten voor huisdieren. Door gesprekken te hebben met huisdiereigenaren, kwam hij achter de wensen en behoeftes. Ook zag hij steeds meer honden die moeilijk ter been waren, door ouderdom, zieke of een operatie. Trouwe klanten die voorheen altijd hun lieve viervoeter meenamen, verschenen ineens alleen op de markt en lieten het hondje thuis. Dit zette André aan het denken.

Na grondig onderzoek, kwam hij erachter dat een fabrikant uit Azië buggy’s ontwikkelde, speciaal voor honden. Hij wist gelijk dat dit een oplossing zou zijn voor veel huishoudens en dus veel van zijn vaste klanten. In 2007 introduceerde André en zijn vrouw Corinne de hondenbuggy op de DiBeVo vakbeurs en het merk InnoPet was geboren!

Veel tevreden klanten

In de jaren daarna waren er veel tevreden klanten met de hondenbuggy. Een van de allereerste Belgische klanten, Ann de Clercq, wilde het product in haar dierenwinkel gaan verkopen. Ook Ann merkte namelijk dat er steeds meer klanten zonder hun hondje naar de winkel kwamen. Zij raakte zó overtuigd van dit product, mede dankzij de visie van InnoPet, dat ze het niet alleen ging verkopen! Ann en André gingen in 2016 namelijk samen in zee.

In 2019 is de derde generatie van Maijer in het familiebedrijf toegetreden. Na de voorgaande jaren was InnoPet inmiddels uitgegroeid tot het bekendste merk in Europa voor diermobiliteit. Het assortiment bestaat nu uit hondenbuggy’s, trolleys, fietskarren, loopplanken en tassen. InnoPet levert door heel Europa en het Verenigd Koninkrijk deze producten aan verschillende retailers en dierenspeciaalzaken. InnoPet is hiermee de marktleider in veel landen.

Hoe dit fijne familiebedrijf nou zo’n daverend succes heeft gemaakt van een relatief niche en misschien zelfs een tikkeltje apart product heeft gemaakt? Altijd luisteren naar je klanten. Eigenlijk net zoals op de markt, ben je altijd gefocust op je klant. Daarnaast hoor je ook te streven naar de beste kwaliteit van het desbetreffende product. Dit is wat InnoPet heeft gemaakt tot wat het nu is. Van marktmindset tot InnoPet-DNA.