Service
Winkelwagen
Menu

Donut hondenmanden

De Donut Hondenmand is dé nieuwe trend binnen de hondenmanden. De ronde bedden met hoogstaande rand geven jouw hond een veilig en geborgen gevoel wanneer jouw hond zich heerlijk oprolt in de mand. Ook past een ronde mand leuk in het interieur om meer variatie te brengen in meubels. Er is een ruim aanbod in kleuren en formaten, zodat er altijd een donut mand bij zit die bij je past!

Meer informatie

1 - 14 van 14 Producten

Fluffy donut manden

De meeste donut hondenmanden hebben naast de fijne vorm ook nog eens een heerlijke zachte stof. Hierdoor zal jouw hond een warm slaapplekje vinden in de donutmand. Zie bijvoorbeeld de District 70 FUZZ die ook nog eens in maar liefst vier kleuren beschikbaar is. Op zoek naar meer fluffy hondenmanden? Bekijk dan onze Fluffy manden aanbod.

Ondersteuning aan de nek

Door de hoogstaande rand biedt de donut mand ook nog eens een goede ondersteuning aan de nek van jouw hond. Jouw hond kan zo in een natuurlijk houding liggen zonder dat de nek op spanning staat. Wanneer jouw hond graag in een opgerold houding slaapt, kan de dikke rand ook ondersteuning bieden aan de rug. Hierdoor zal jouw hond zich geborgen voelen en heel wat uurtjes erin kunnen slapen.

Orthopedisch donut hondenmand

De Beeztees Memory Foam Jaxx is ook een heerlijke fluffy donut hondenmand die geschikt is voor honden met overgewicht. Het kussen is namelijk gevuld met memory foam, wat de druk verdeelt aan de hand van het gewicht van jouw hond. Daarnaast heeft deze donut mand een heerlijke fluffy stof die wat weg heeft van een teddystof. Past helemaal bij de interieurtrend van nu!

Verschillende kleuren en formaten

Om de donut manden helemaal passend te maken met jouw style zijn er verschillende soorten donut manden. Denk hierbij aan beige, grijze, roze en zwarte manden. Daarnaast zijn de donut bedden er voor honden van klein tot groot. Kies dus een passende maat voor jouw hond!

Donut manden voor katten

De donut manden zijn niet alleen geschikt voor honden. Ook voor jouw kat zijn er heerlijke donut manden. De kleinste varianten zijn namelijk geschikt voor katten.