Service
Winkelwagen
Menu

Kittenmelk

Moedermelk is uiteraard de eerste ideale voeding voor elke kitten. De melk van de moederpoes bevat alle essentiële voedingsstoffen die je kleine kat nodig heeft. Wanneer jouw kitten wees, afgestoten is of niet voldoende moedermelk krijgt, biedt kittenmelk uitkomst. Kittenmelk kan dan als complete vervanger of aanvulling dienen. Voor de toediening van de melk zijn er verschillende verpleegsetjes verkrijgbaar. Wist je trouwens dat kittenmelk ook zeer geschikt is voor de drachtige of melkgevende moederpoes?

Meer informatie

1 - 10 van 10 Producten

Kittenmelk

Is jouw kitten wees, afgestoten of geeft de moederpoes simpelweg te weinig melk? Een goede melkvervanger is dan van groot belang voor je kleine vriend! Je kan dan kiezen voor een melkvervanger als PetLac Kitten Melk. Deze complete melkvervanger bevat FOS en probiotica en levert vitaminen, mineralen en aminozuren die belangrijk zijn voor een goede groei en ontwikkeling van jouw kitten.

PetAg KMR Kittenmelk is een populaire melkvervanger die de moedermelk nabootst door eenzelfde samenstelling van proteïnen, vet en koolhydraten. KMR Kittenmelk bevat tevens alle belangrijke vitaminen en mineralen om de groei van je kitten te bevorderen. Deze voeding is essentieel wanneer de moederpoes niet genoeg melk kan bieden en jouw kitten behoefte heeft aan extra voeding in het prille begin.

Bekijk hieronder alle soorten kittenmelk van merken als Farm Food, Royal Canin, Beaphar, TROVET en meer!

Verpleegsetjes

Wanneer je je kitten gaat voeden met een melkvervanger, is het handig als je daarvoor de juiste hulpmiddelen in huis haalt. Gelukkig vind je bij Medpets diverse verpleegsetjes met flesjes en speentjes waarmee je je kitten grootbrengt, zoals de PetAg Nursing Kit.

Filters

Sorteren

Filters

  • Merk
  • Levensfase
  • Aandoening
  • Product series
  • Product range
  • Productsoort
  • Prijs