Service
Winkelwagen
Menu

Fietskarren voor honden

Ga jij graag fietsen met jouw hond? Dan wil je dat als baasje natuurlijk op een veilige en verantwoorde manier doen. Een hondenfietskar is ideaal om langere afstanden met je hond af te leggen. Dit kan natuurlijk ook zijn omdat je hond op leeftijd is of gezondheidsproblemen/blessure heeft.

Meer informatie

1 - 17 van 17 Producten

In het assortiment van Medpets vind je verschillende honden fietskarren, fietsmanden en fietsbeugels en hondenbuggy’s om een veilige en comfortabele rit te kunnen maken. Let bij de keuze van een hondenkar goed op de grootte en gewicht van je hond, niet elke fietskar voor je hond is geschikt voor elk type rashond. Naast hondenfietskarren zijn er hondenfietsmanden, draagtassen en hondenbuggy’s. Deze innovatieve producten zijn van goede kwaliteit en zorgen voor een comfortabele oplossing tijdens het vervoeren van je hond.

Fietskar hond

Met een hondenfietskar kun jij jouw hond overal en eenvoudig mee naartoe nemen. Een fietskar is een veilige en comfortabele manier om jouw viervoeter in te vervoeren en de meeste honden vinden het nog leuk ook! Je kunt de hondenkar gemakkelijk aan een fiets koppelen door middel van een koppelstuk. Een hondenfietskar heeft een brede wielbasis, waardoor het stevig en betrouwbaar is. Dankzij de meegeleverde reflectors wordt de kar goed gezien. Met een fietskar kunnen jij en jouw viervoeter samen veel avonturen beleven! Wist je dat een grote hondenfietskar tot wel 45 kg hondengewicht kan vervoeren? Zie bijvoorbeeld Croozer fietskar. Zo krijg je niet alleen kleine honden mee, maar ook grote honden! Jouw hond zal altijd comfortabel en droog zitten tijdens fietstochten.

Hondenfietskar opvouwbaar

Bij Medpets zeggen we vaak, hoe makkelijker, hoe beter! Mocht je een hondenfietskar willen aanschaffen maar heb je niet zoveel plek in de schuur? Probeer dan eens de Trixie Hondenfietskar Opvouwbaar. Deze is goed in gebruik en kan je gemakkelijk opvouwen. Daarnaast kan je de opvouwbare hondenfietskar ook ombouwen tot hondenwandelwagen.

Hondenfietskar voor elektrische fiets

Heb jij de normale fiets al uitgespeeld en fiets je tegenwoordig met een elektrische fiets over de wegen? Ook voor jouw elektrische fiets hebben wij een geschikte hondenfietskar, namelijk de InnoPet Sporty Dog Trailer Deluxe! Let er wel op dat de toegestane snelheid 16 km/ph is met deze hondenfietskar. Ook het nemen van bochten zul je niet te hard moeten nemen. Hoe stevig de fietskar ook is, een ongelukje zit in een klein hoekje!