Service
Winkelwagen
Menu
Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op snacks met kortingscode MEDPETSEK10 Lees meer

Voer voor Hobbyvarkens

Wanneer jouw varken onjuiste voeding krijgt, kan dit voor verschillende gezondheidsproblemen zorgen. Denk hierbij aan gewichtsproblemen, een ijzertekort en spijsverteringsklachten. Om dit te voorkomen kun je jouw varken speciale voeding geven. Dit voer bevat ruwe vezels en heeft een laag vet- en eiwitgehalte. In het assortiment van Medpets.nl vind je onder andere de merken Versele-Laga en Bivo. Deze voedingen zijn rijk aan granen en vezels en is geschikt voor hangbuikzwijnen en minivarkens.

Meer informatie

1 - 3 van 3 Producten

Versele-Laga

Speciaal voor hobbyvarkens heeft Versele-laga verschillende voedingen in pellets of muesli. De Versele-Laga Country’s Best Caprina 3&4 Pellet is aanvullend diervoeder in de vorm van pellets voor minivarkens en hangbuikvarkens. Deze pellets zijn geschikt voor volwassen herbivoren vanaf 3 maanden oud en tijdens dracht en lactatie. Voor jonge varkentjes met een leeftijd van 3 weten tot 3 maanden oud is er de Versele -Laga Country’s Best Caprifloc 2 Muesli. Deze korrel-vlokkenmengeling bevat groeikorrels, maïs- en gerstvlokken. Met deze overheerlijke muesli geef jij jouw jonge herbivoor een goede start.

Bivo

Bivo heeft voor hobbyvarkens heerlijke varkensbrokken of scharrelmuesli. De Bivo Biologische Varkensbrok kan gebruikt worden als volledig diervoeder en is geschikt voor landvarkens, minivarkens en hangbuikzwijntjes. Bij de samenstelling van deze brokken is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische grondstoffen. Daarnaast is er ook nog de Bivo Biologische Scharrelmuesli voor Varkens. Dit volledige diervoeder is samengesteld uit biologische ingrediënten en bevat onder andere varkensbrok en wortelvlokken.