Service
Winkelwagen
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Puppy speelgoed

Spelen met je puppy is ongetwijfeld één van de leukste dingen die er zijn! Het is leuk, ontspannend en je bouwt tegelijkertijd een band op met je harige vriend. Met de speeltjes van Medpets zullen jij en jouw maatje je geen moment vervelen!

Meer informatie

1 - 24 van 51 Producten

Geschikt speelgoed

Speelgoed is onwijs leuk voor je pup, maar laat hem er niet mee alleen. Speeltjes kunnen tijdens het spelen stuk gaan of ingeslikt worden. Zo kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Ook puppy’s tussen de 4 en 6 maanden dienen extra goed in de gaten worden gehouden tijdens het spelen, voornamelijk als jullie samen een spelletje trek spelen. De tandjes van de pup zijn dan namelijk aan het wisselen. Door te hard te trekken aan het touw, zou je de pup zijn tandjes los kunnen trekken. Tip: laat je pup simpelweg de trekkracht bepalen.

Trainen door te spelen

Je kunt je pup van alles leren, simpelweg door de tijd te nemen om met hem te spelen! Zo kun je hem vrij eenvoudig leren dat bijten (in jouw handen bijvoorbeeld) niet mag. Wanneer jullie enthousiast een spelletje aan het spelen zijn en jouw hond bijt – al dan niet per ongeluk – in jouw hand, stop dan het spel. Zo leert je pup snel dat dit niet de bedoeling is. Commando’s als ‘los’ zijn tevens gemakkelijk bij te brengen wanneer je met je hond aan het spelen bent. De KONG Wubba Puppy is hét perfecte speeltje voor trek- of apporteerspelletjes!

Speeltjes voor doorkomende tandjes

Wanneer de tandjes van je puppy doorkomen, kan dit pijnlijk zijn voor hem. Kauwen kan de pijn dan enigszins verzachten. Je kan dan een kauwspeeltje als het Beeztees Puppy Dental Bot inzetten. Voor extra verlichting van de pijn, kun je dit speeltje ook een tijdje in de koelkast leggen. Er zijn ook speeltjes beschikbaar speciaal voor pups waarvan de tandjes nog niet gewisseld zijn, zoals de Nylabone Teething Puppy Pacifier.