Service
Winkelwagen
Menu

Likmat

De likmat is een ontzettend populaire manier om jouw hond of kat te vermaken tijdens het eten! Daarnaast biedt het ook voordelen voor het schrokken, stress en de spijsvertering.

Meer informatie

1 - 21 van 21 Producten

Waarom een likmat voor je hond?

De wobble likmat en likmat slomo zijn speciale likmatten voor honden die moeten ontstressen of te snel eten. Op deze manier worden de honden gestimuleerd om lang met een voer moment bezig te zijn. Maar wat smeer je dan op de likmat? Een kuipje of blikje natvoer is gemakkelijk toe te passen op de likmatten en een leuke afleiding voor je hond.

Likmat voor je kat

De Likmat is er niet alleen voor honden maar maar ook voor katten is het ideaal. Als jouw kat snel zijn of haar natvoer opeet dan kan je dit op een likmat smeren zodat ze hier langer over doen. Probeer bijvoorbeeld de katten likmat felix.

Anti-schrok

Eet jouw hond of kat vaak schrokkend zijn voer op? Dan is een likmat wellicht een oplossing. Een likmat is een rubberen mat met gaatjes erin van verschillende patronen waardoor het voedsel daarin gaat zitten. Jouw hond of kat moet dan extra veel moeite doen om zijn voer te kunnen eten, waardoor jouw huisdier minder zal schrokken en langer over zijn voer zal doen.

Likmat verminderd stress

Doordat het voer in de patronen van de likmat gaat zitten wordt het likken van jouw huisdier gestimuleerd. Door de endorfine die vrijkomt bij het likken wordt de hond of kat gekalmeerd wanneer hij stress ervaart. Een likmat zal dus een rustgevende manier zijn voor jouw hond of kat om zijn voer te eten.

Verbeterde spijsvertering

Doordat jouw hond of kat met een likmat langer over zijn voer zal doen, wordt het voer beter verteerd. De spijsvertering wordt dus verbeterd wat goed is voor de gezondheid van jouw huisdier! De populaire likmatten van Lickimat kunnen ook gemakkelijk in de vaatwassen of zelfs vriezer om je hond nog langer bezig te houden.

Frisse snack

Tijdens het warme weer kun je met een likmat een heerlijke frisse en koude snack maken voor jouw huisdier! Je kunt de likmat vullen met voer en vervolgens voor een tijdje in de vriezer leggen.