Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

Hondenzwembad

Als het warm weer is, is niets leuker dan de verkoeling opzoeken in een koud hondenzwembad. Met een hondenzwembad kan jouw hond veilig en verantwoord, onder toezicht, verkoeling zoeken tijdens de warme zomerdagen. Het afkoelen is fijn, maar de waterpret is nog leuker! Medpets heeft verschillende hondenzwembaden in haar assortiment. Zowel voor grotere honden als voor kleine honden is er een geschikt zwembad aan te schaffen. Laat de waterpret beginnen!

Meer informatie

1 - 6 van 6 Producten

Verkoeling in een hondenzwembad

Op warme dagen is het erg belangrijk om jouw hond verkoeling te bieden, omdat honden nauwelijks zweetklieren hebben. Hierdoor ligt oververhitting al snel op de loer. Door een hondenzwembad aan te schaffen heeft jouw hond een fijne plek om in af te koelen. Een zwembad is super leuk tijdverdrijf en houdt de hond lekker koel op warme dagen.

Sterk materiaal

De meeste hondenzwembaden zijn stevig gemaakt door gebruik te maken van krasbestendige kunststof. Dit materiaal is erg makkelijk schoon te maken en is weerbaar tegen de nagels van de hond. Om te zorgen dat jouw hond niet op zijn of haar snuit valt, hebben de meeste zwembaden een anti-slipbodem verwerkt, om uitglijden te voorkomen tijdens het plezier maken in het water. Bij sommige zwembaden kun je zelfs een hoes aanschaffen. Dit kan erg handig zijn om het water schoon te houden, zodat jouw viervoeter de dag erna weer veel plezier kan hebben van het badje.