Service
Winkelwagen
Menu

Duo Protection

De gehele lijn van DuoDog, DuoCat en DuoProtection bevatten hetzelfde hoofdingrediënt: de meest zuivere vorm van paardenvet. Paardenvet staat bekend om zijn goede werking en is een bron van goede vetzuren, vitamines en mineralen.

Meer informatie

1 - 3 van 3 Producten

Duo Protection is ontstaan vanuit eigen ervaring van de oprichters. De slechte hoeven van hun eigen paard was de reden om paardenvet om te smelten voor eigen gebruik. In een korte periode verbeterde de kwaliteit van de hoeven aanzienlijk. Sinds 2014 wordt het gesmolten paardenvet onder de naam ‘Duo Protection’ geproduceerd voor de verzorging van zowel hoeven als leder.

Duo Dog en Duo Cat

In de loop van 2014 is Duo Dog geïntroduceerd en later ook Duo Cat. Zo is gesmolten paardenvet ook geschikt als supplement voor honden en katten. Verschillende dierenartsen hebben Duo Dog en Duo Cat geprobeerd, met goede resultaten.

Duo Dog en Duo Cat zijn supplementen die bestaan uit 100% gesmolten paardenvet. Het paardenvet is langzaam uitgebakken en is zeer geschikt als energiebron. Het ruwe paardenvet en vlees is afkomstig uit Nederland en België . Het is een zeer dun vet en hoog in calorieën. Het is lichter verteerbaar dan andere vetsoorten. In paardenvet zit glycerine en vitamine A en D. Zo heeft het een goede werking op de huid en vacht. Voor honden is Duo Dog verkrijgbaar als gesmolten paardenvet en als snack. Voor katten alleen als gesmolten paardenvet.

Voordelen paardenvet

  • Gezonde huid
  • Glanzende vacht
  • Goede darmflora
  • Extra weerstand
  • Sterke botten
  • Energiebron