Service
Winkelwagen
Menu

Finecto+

Finecto + heeft jarenlange ervaring met luisbestrijding bij professionele pluimveehouders en hobbyhouders.

Meer informatie

1 - 6 van 6 Producten

Het heeft ze geleerd dat een 100% effectieve chemische bestrijding nagenoeg onmogelijk is. Finecto+ pakt de parasieten natuurlijk aan, waardoor het beheersbaar wordt op een dier-, mens en milieuvriendelijke manier.

Eigenschappen

  • 100% natuurlijk: de producten bevatten geen chemische middelen, maar uitsluitend natuurlijke ingrediënten.
  • Voorkomen van een geprikkelde huid: Finecto+ voorkomt dat de huid van je dieren geprikkeld raakt door mijten- en luizenbeten.
  • Geen wachttijd: er worden geen chemische bestanddelen gebruikt, waardoor je de eieren gewoon kunt blijven eten. Zo heeft het geen nadelige invloed op de smaak en kwaliteit.
  • Verbetert het welzijn van de dieren: als dieren geen last van parasieten krijgen, hebben ze minder spanningen en zijn ze gezonder.

Producten

Finecto+ is begonnen met producten voor kippen en vogels die last hebben van mijten en luizen. Inmiddels zijn er ook producten voor honden en paarden. De Finecto+ Dog is een supplement voor honden en beschermt op een natuurlijke manier tegen luizen, mijten, vlooien en teken. De Finecto+ Horse is een 100% natuurlijk kruidenmengsel dat helpt bij het verminderen van de overlast van ectoparasieten, zoals muggen, mijten en luizen.