Service
Winkelwagen
Menu

Yarrah

Yarrah is een producent van dierenvoeding die een complete range aan biologische producten aanbiedt. Al sinds 1992 werkt Yarrah alleen met kippen, runderen en kalkoenen die een goed leven hebben gehad.

Meer informatie

1 - 24 van 46 Producten

Het voer is 100% biologisch en hierdoor dus extra smakelijk en gezond. De ingrediënten haalt Yarrah bij boeren en veehouders die de wereld graag wat beter willen maken. De kwaliteitsmanager van Yarrah bezoekt alle leveranciers persoonlijk. Hierdoor kan hij met zekerheid zeggen dat de dieren een goed leven hebben gehad en hun producten dus echt 100% biologisch zijn.

Yarrah is het eerste (biologische) diervoermerk met de drie volle sterren van het Beter Leven Keurmerk. Dit keurmerk werd in 2007 geïntroduceerd door de Dierenbescherming om het dierenwelzijn van dieren die voor consumptie gebruikt worden te verbeteren.

Droogvoer

Medpets biedt verschillende soorten droogvoer van Yarrah aan. Er is droogvoer voor zowel honden als katten verkrijgbaar. Zowel het hondenvoer als kattenvoer is er in tarwevrij droogvoer en droogvoer voor verschillende levensfases of rassen. De brokken van Yarrah zijn goed verteerbaar en verkleinen de kans op reacties op voedingsstoffen en klachten van maag- en darmen. Wist jij dat er ook vegetarisch voer bestaat voor honden? Aan de Yarrah – Droogvoer Hond Vega Bio zijn geen dierlijke producten toegevoegd en bestaat uit 100% vegetarische ingrediënten.

Natvoer

Ook is er natvoer van het merk Yarrah. Deze zijn ook voor hond en kat in verschillende smaken verkrijgbaar. Het natvoer is gemaakt van 100% biologische brokjes in saus of natvoer in de vorm van een paté. Het natvoer is verkrijgbaar in de smaken kip, zalm, rund, kip & kalkoen, kip & vis, varken, kip & groenten en vis. Het natvoer van Yarrah wordt verkocht in kuipjes, pouches of blikken. Het is ook mogelijk om jouw viervoeter of kat afwisselend natvoer aan te bieden met de Yarrah Multi Pack Hond Bio of de Yarrah Multi Pack Kat Bio. In de doos zitten verschillende smaken natvoer, om jouw viervoeter of kat gevarieerde maaltijden aan te bieden. Alle natvoerverpakkingen in de multi packs zijn graanvrij. Dat wordt smullen!

Snacks

Yarrah verkoopt ook biologische snacks voor je hond of kat. Jouw kat kun je verwennen met de gezonde, verantwoordelijke en overheerlijke Yarrah – Chew Stick Cat with Fish. Deze smakelijke snacks bestaan voor 96% uit biologisch vlees en bevat vitaminen, mineralen en kruiden.

Ook voor de honden heeft Medpets van Yarrah verschillende snacks in het assortiment. Speciaal voor de honden is er de Chew Stick met rund en de smakelijke Vega Multi Hondenkoekjes. Heeft jouw hond een overheerlijke traktatie verdiend? Verwen jouw hond dan met de Yarrah – Kippennekken Bio. Deze biologische vleessnack bestaan voor 100% uit kip.

Trainingssnacks

Tijdens het trainen kun je een snack gebruiken als beloning voor goed gedrag. Yarrah heeft Hondensnack Mini Bites Bio. Deze smakelijke traktatie zit in een handige hersluitbare zak, zodat ze gemakkelijk meegenomen kunnen worden tijdens een training of wandeling. De snacks zijn ongeveer 1 cm groot, wat ze perfect maakt als beloning tijdens het trainen.