Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

Onze duurzaamheid en goede doelen

Waarom wij samenwerken met goede doelen

Bij Medpets zetten we ons in voor het welzijn van dieren. Daarom slaan we de handen ineen met toporganisaties zoals DierenLot, Wings for Animals, Kitten Rescue Curaçao en Dutch Cell Dogs. Elke organisatie brengt zijn eigen unieke expertise mee, zodat we samen een veel grotere impact kunnen hebben.

Deze samenwerking is een groot deel van ons doel om niet alleen jouw huisdier de beste zorg te bieden, maar ook om actief het leven van dieren over de hele wereld te verbeteren. Door samen te werken met deze organisaties laten we zien hoe belangrijk maatschappelijk verantwoord ondernemen voor ons is.

Samen delen we de liefde voor dieren. Samen maken we het verschil.

Kat in gras

Duurzaamheid; een verantwoorde keuze

Bij Medpets zetten we ons actief in voor duurzaamheid omdat we erkennen hoe belangrijk het is om een positieve impact te hebben op het milieu. Ons streven naar duurzaamheid is niet alleen een verantwoordelijkheid naar onze planeet, maar ook naar onze klanten en hun huisdieren. Door milieuvriendelijke producten aan te bieden, verpakkingen te verminderen en te kiezen voor groene logistieke oplossingen, dragen we bij aan een gezondere wereld. Deze inspanningen versterken onze missie om de levenskwaliteit van huisdieren te verbeteren, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor de wereld waarin zij leven.

Duurzame ontwikkelingen

Meer tips

Onze samenwerkingen op social media