Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

Kattenmanden

Bij Medpets begrijpen we dat elke kat een speciale plek verdient, een plekje waar ze zich veilig voelen, heerlijk kunnen slapen en volledig kunnen ontspannen. Kattenmanden zijn de ideale rustplekjes voor jouw kat. Met ons uitgebreide assortiment kattenmanden heb je genoeg keuze. Van luxe bedden tot fluffy mandjes en van groot tot klein. Bij Medpets hebben we voor elke kat het perfecte mandje.

Meer informatie

1 - 24 van 51 Producten

Kattenmand

Elke kat verdient een eigen comfortabel en gezellig plekje om te rusten en te ontspannen. Bij Medpets begrijpen we dat elke kat unieke voorkeuren heeft als het gaat om haar slaapomgeving. Daarom hebben we een uitgebreide collectie kattenmanden samengesteld, met diverse stijlen, vormen en materialen om aan de behoeften van elke kat te voldoen.

Fluffy Kattenmand

Met een fluffy kattenmand geef je jouw kat een heerlijk warm plekje. De pluche stof maakt het extra zacht en comfortabel. De Beeztees Yali Pluche Donutmand heeft ook opstaande randen voor extra ondersteuning voor de nek en kop.  Zo kan jouw kat optimaal genieten. Daarnaast zien de fluffy kattenmanden er ook enorm leuk uit in je interieur!

Rieten Kattenmand

Een rieten kattenmand heeft een tijdloze en robuuste uitstraling. Het is niet alleen een leuke toevoeging aan je interieur, maar ook een comfortabele optie voor jouw kat. Neem bijvoorbeeld de Trixie Rieten Mand, deze mand is af te sluiten met een deurtje, waardoor je kat zich volledig kan ontspannen in een veilig holletje.