Service
Winkelwagen
Menu

eSHa

Het merk eSHa heeft al zeker 50 jaar ervaring met het ontwikkelen van aquariumproducten. Zo hebben zij verschillende geneesmiddelen en supplementen in haar assortiment voor sier- en tropische vissen.

Meer informatie

1 - 2 van 2 Producten

Daarnaast hebben zij ook producten voor de groei en gezondheid van planten en test strips voor het bepalen van de waterkwaliteit op de markt gebracht.

eSHa 2000

Een van de bekendste producten van eSHa is de eSHa 2000. Dit product draagt bij aan het tegengaan van verschillende visziektes. Denk hierbij aan aandoeningen zoals schimmels, vinrot, bacteriën en parasieten. Een visziekte kan zich snel verspreiden in het water, snel actie ondernemen is dan ook erg belangrijk. Door het snel te ontdekken, kun je het herstel van de vis(sen) bespoedigen. Het supplement is gemakkelijk aan het water van het aquarium toe te voegen.

Troebel aquarium

Een aquarium kan troebel worden door de overmatige aanwezigheid van algen in het water. De meeste algen zijn groen of roodbruin en zorgen voor een slijmlaag in het aquarium. Om dit tegen te gaan heeft eSHa de eSHa Protalon 707. Dit handige middel draagt bij aan het tegengaan van overmatige algengroei.

Last van slakken in het aquarium

De aanwezigheid van slakken kan een zoetwateraquarium ontsieren. Met name als ze in grote hoeveelheid aanwezig zijn. Met de eSHa Gastropex draag je bij aan het tegengaan van ongewenste slakken in het aquarium. Daarnaast kan dit middel ook bijdragen aan het tegengaan van infusoriën, watertroebeling door bacteriën, poliepen of hydra’s.

Stip bij siervissen

Stip is een aandoening die regelmatig voor kan komen bij siervissen. Stip kun je herkennen aan de kleine witte stippen op het lichaam van de vis. eSHa Exit kan ingezet worden voor stip bij siervissen. Daarnaast is dit middel ook geschikt voor aquaria met gevoelige vissen. Dit middel pakt de twee parasieten aan die verantwoordelijk zijn voor stip.