Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Braaaf

Het merk Braaaf is ontstaan uit liefde voor honden. Het Nederlandse merk voor honden heeft als doel om trouwe viervoeters fit te houden.

Meer informatie

1 - 24 van 26 Producten

Braaaf biedt een ruim assortiment aan smakelijke en gezonde beloningen, natuurlijke kauwproducten, maar ook andere benodigdheden tegen ongewenste geurtjes (Urine Off) of kalmeringsmiddelen (True Hemp). Het assortiment kent ook unieke producten zoals de vissnacks. Deze 100% natuurlijke snacks van wilde zalm dragen bij aan een gezonde huid en glanzende vacht. De producten van Braaaf zijn gemaakt van de beste natuurlijke basisproducten en worden dagelijks gecontroleerd op kwaliteit en hygiëne.

Kauwsnacks van buffelhuid

De kauwsnacks van Braaaf dragen bij aan een gezond en schoon gebit. Daarnaast zorgen deze snacks er ook voor dat jouw trouwe viervoeter minder of niet meer uit zijn bek stinkt. Daarnaast kan het regelmatig kauwen op een bot bijdragen aan een gezond lichaamsgewicht. Kluiven draagt namelijk bij aan een goede stofwisseling. Bij Braaaf vind je verschillende soorten kauwsnacks. Zo vind je hier de kauwsnacks van buffelhuid. Om je hond eens extra te verwennen kun je ook kiezen voor de Braaaf Twister. Deze snack is omwikkeld met smakelijk kippen- of eendenvlees. Jouw trouwe viervoeter zal dan ook zeker smullen van deze traktatie.

Vissnacks

Heeft jouw trouwe viervoeter gevoelige darmen of glanst de vacht niet meer zoals het vroeger deed? Dan zijn de vissnacks van Braaaf een geschikte traktatie voor jouw maatje. De vissnacks zijn geschikt voor honden met een allergie en bevatten daarnaast omega-3 vetzuren die bijdragen aan een gezonde huid en vacht. De snacks zijn gemaakt van 100% aan de lucht gedroogde wilde Alaska zalm. Er zijn geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Daarnaast helpen deze snacks ook bij de reiniging van het gebit. Ben je op zoek naar een kleine beloning voor je trouwe viervoeter? De Braaaf Zalmsnack bestaat uit kleine stukjes zalm. Hierdoor is deze snack perfect voor het trainen van je hond.

Slachtproducten

Verder verkoopt Braaaf ook heerlijke runderbotten, buffeloren, bullepezen en kippenpootjes. Jouw hond zal zeker smullen van deze traktaties! Deze snacks zijn 100% natuurlijk en dragen bij aan het reinigen van het gebit en het gezond houden van het tandvlees.

Zalmolie en schapenvet

Naast de heerlijke snacks heeft Braaaf ook aanvullingen op het voer van jouw trouwe viervoeter. Zo zorgt het Braaaf Schapenvet ervoor dat jouw hond zijn voedsel beter opneemt. Daarnaast bevat dit schapenvet vitamine E en F, deze twee vitaminen dragen bij aan een gezonde huid en glanzende vacht. Naast het vloeibare schapenvet, heeft Braaaf ook de Schapenvet Bonbons. Deze snackjes zijn goed te geven als tussendoortje en dragen bij aan een mooie vacht. Verder vind je hier ook de zalmolie van Braaaf. Deze olie kan een positief effect hebben op de hart- en bloedvaten van jouw maatje.