Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

Equi

De zorg voor dieren staat bij Ecuphar centraal. Zij bieden een uitgebreid assortiment diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en voedingssupplementen aan, speciaal voor jouw huisdier of paard.

Meer informatie

1 - 5 van 5 Producten

Equi biedt een scala aan voedingssupplementen ter ondersteuning van de gezondheid van jouw paard. Zo zijn er supplementen die bijdragen aan de gewrichten, huid, luchtwegen, spieren, spijsvertering en meer! Hieronder lichten we enkele supplementen toe.

Equi-Joint

Equi-Joint is een voedingssupplement ter ondersteuning van de gewrichten van je paard. Het supplement heeft een drievoudige werking:

  • Smeert de gewrichten en biedt ondersteuning aan het kraakbeen
  • Draagt bij aan de bescherming van het spier- en skeletstelsel tijdens de groeifase van je paard en bij overbelasting
  • Bevordert soepele en gezonde gewrichten, pezen en ligamenten

Equi-Stress

Dit poedersupplement van Equi is speciaal samengesteld voor paarden die korte perioden van spanning doormaken, zoals bij wedstrijden of tijdens transport. Het supplement geeft ondersteuning tijdens deze spanningsmomenten. Bovendien kan het product jouw paard helpen om beter om te gaan met prikkels. Equi-Stress bestaat uit een combinatie van kruiden met een rustgevende werking. Ook bevat het L-tryptofaan, een essentieel aminozuur dat paarden zelf niet aan kunnen maken.

Equi-Digest

Equi-Digest is een poedersupplement met appelsmaak voor jouw paard. Het ondersteunt de spijsvertering en bevordert een gezonde darmflora met een drievoudige werking:

  • Draagt bij aan de bescherming van de maagwand
  • Ondersteunt de normalisering van de vertering
  • Bevordert de natuurlijke balans van de darmflora

Andere supplementen

Bij Medpets vind je het volledige assortiment van Equi terug. Bekijk snel met welk voedingssupplement jij jouw paard extra ondersteuning kan bieden!