Service
Winkelwagen
Menu

Puppyvoer en snacks

Eindelijk! De grote dag is aangebroken, er komt een pup in huis! Met het kiezen van de juiste voeding voor je pup, sta je gelijk voor de volgende uitdaging. Hier vind je alle voedingen die geschikt zijn voor pups en junior honden tot 1 jaar. 

Meer informatie

1 - 24 van 283 Producten

Gezonde voeding is van groot belang voor je pup. Wil jij je jonge viervoeter ook het allerbeste geven voor een goede start en wil je dus het beste puppyvoer kopen? Bekijk dan hier ons grote assortiment voer voor puppy’s! Je vindt hier standaard-, gezondheids- en dieetvoer, maar ook biologische voeding, puppymelk en diverse soorten snacks.

De groei van puppy’s van kleine, middelgrote, grote en zeer grote rassen kan onderling erg verschillen. Een uitgebalanceerde voeding, die op de behoeften van jouw hond is afgestemd, is daarom erg belangrijk.

Dieetvoeding

Dieetvoer kan extra ondersteuning bieden wanneer jouw jonge pup een gezondheidsaandoening- of probleem heeft. Natuurlijk overleg je wel eerst met je dierenarts of dieetvoer een optie is voor je pup. Bij Medpets vind je speciale voedingen van Eukanuba en Royal Canin ter ondersteuning van het maag-darmkanaal en de spijsvertering. Puppy’s hebben een onvolgroeid spijsverteringskanaal; onjuiste voeding kan de gevoelige spijsvertering beschadigen, waarmee ook de ontwikkeling van je pup nadelig kan worden beïnvloed.

Gezondsheidvoeding

Jouw pup is gezond en dat wil je ook graag zo houden. Kwalitatief hoogwaardig en uitgebalanceerd gezondheidsvoer bevat alle voedingsstoffen die jouw jonge viervoeter nodig heeft. Bij het uitkiezen van het juiste voer voor jouw pup, dien je rekening te houden met kenmerken als ras, de hoeveelheid beweging, aanleg voor gezondheidsklachten en de neiging tot overgewicht. Bij Medpets vind je gezondheidsvoer van populaire merken als Royal Canin, Happy Dog en Hill’s.

Standaardvoeding

Wanneer jouw puppy gezond en fit is kun je er ook voor kiezen om hem standaard voer voor te schotelen. Standaard voer komt in talloze smaken, soorten en merken; je vind hier ongetwijfeld een maaltijd waar jouw pup dol op is! Standaard voer is uitgebalanceerd en bevat alle voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft om gezond en gelukkig op te groeien. Bekijk hier ook eens merken als Renske, Acana, Purina Pro Plan en Royal Canin puppy.

Biologische voeding

Wanneer je zelf erg bewust omgaat met voeding, vind je het wellicht ook belangrijk om je hond af en toe een biologisch verantwoorde maaltijd voor te schotelen. Daarom vind je nu ook biologisch voer van merken als Schesir, Yarrah en Almo Nature op Medpets.nl! Dit hondenvoer wordt gemaakt met liefde en respect voor natuur en dier.

Snacks

Af en toe mag je je kleine viervoeter best eens verwennen! Medpets heeft daarom verschillende lekkere snacks, speciaal voor jouw pup. Zo kun je denken aan vlees- en vissnacks, trainingssnacks en snacks speciaal voor het gebit.

Puppy brokken

Er zijn verschillende soorten puppy brokken te krijgen. Het belangrijkste is dat je de brokken aanpast aan de behoefte van jouw pup. Is jouw pup een mini hondenras? Dan kan Royal Canin Mini Puppy Hondenvoer een fijne brok zijn! Is jouw hond echter een middelgroot ras? Dan zou Hill’s Science Plan Puppy Medium met Kip een goede brok zijn.

Puppy natvoer

Ook voor het natvoer geldt dat je het voer aanpast aan de behoefte van jouw pup. Zo is er Royal Canin Maxi Puppy Wet Hondenvoer voor grote hondenrassen. Er is ook gewoon natvoer verkrijgbaar dat voor elk ras geschikt is zoals Renske Vers Vlees Puppy.

Puppy voer per hondenras

Om in het thema van ‘voer aanpassen aan de behoefte van jouw pup’ te blijven kun je er ook nog voor kiezen om  voer te geven, speciaal aangepast aan de behoeften van een specifiek hondenras. Zo is er bijvoorbeeld Royal Canin Labrador Retriever Puppyvoer of Royal Canin Jack Russel Terrier Puppy Hondenvoer.