Cosmic Catnip

Cosmic Catnip is een merk dat gespecialiseerd is in speelgoed dat gevuld is met catnip. Catnip of met andere woorden kattenkruid, is een stof die ervoor zorgt dat katten speelser en actiever met speelgoed gaan spelen. Cosmic Catnip is een merk van het Amerikaanse bedrijf James & Steel. Dit bedrijf werd 25 jaar geleden opgericht door John James. Sinds het begin was het de missie van James & Steel om de beste kwaliteitsproducten te ontwerpen tegen lage prijzen. De passie ligt hem in het feit dat dit bedrijf continu op zoek is naar nieuwe opwindende producten voor huisdieren.

Cosmic Catnip Toys

Van dit merk heeft Medpets de Cosmic Catnip Toys in het assortiment. Cosmic Catnip Toys zijn leuke, zachte speeltjes voor jouw kat en zijn gevuld met catnip. Deze unieke catnip zorgt ervoor dat jouw kat nog meer aantrekkingskracht krijgt voor het speeltje. Zo bestaan deze speeltjes uit 4 varianten, waaronder 2 hervulbare speeltjes. Deze speeltjes zijn opnieuw te vullen met kattenkruid. Zo wordt er een los zakje catnip bij de hervulbare speeltjes meegeleverd.

Cosmic Kitty Grass

Een ander product van Cosmic Cat dat Medpets in het assortiment heeft is de Cosmic Kitty Grass. Dit kattengras is een mix van verschillende grassen die je zelf kunt planten met het meegeleverde potje en groeimedium. Kattengras ondersteunt de vertering en darmwerking van jouw kat. Tevens helpt kattengras bij haarballen.