Cat Mate

Cat Mate

Cat Mate is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in voederautomaten en kattenluiken van superieure kwaliteit. Zo bestaat er ook het merk Dog Mate voor voerbakken en hondenluiken. De voerbakken van Cat Mate zijn van hoge kwaliteit, zijn gebruiksvriendelijk en hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Medpets heeft twee voerbakken in het assortiment met een automatische timer.

Cat Mate Voederautomaat

De Cat Mate Voederautomaat is de ideale voedingsmachine voor jouw kat. Zeker als deze een tijdje alleen in het huis moet blijven. Dit apparaat kan ingesteld worden met behulp van een timer. Wanneer deze timer afgaat zal de deksel van het apparaat roteren tot er een bakje voer tevoorschijn komt. Het bakje en de deksel kunnen beide in de vaatwasser gewassen worden. Medpets heeft de C10 en de C50 Cat Mate voederautomaten in het assortiment. Het verschil zit hem in het feit dat de C50 variant ruimte heeft voor 5 porties en de C10 maar voor 1 portie. Beide voedingsmachines worden aangedreven door 1 AA batterij.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten