Nieuws en achtergrondinformatie

Tips van onze dierenarts

Voor onze e-mailnieuwsbrief schrijft onze dierenarts tweewekelijks een artikel met achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden bij huisdieren. Via het formulier op de homepage kun je je voor de nieuwsbrief aanmelden.

Op deze pagina vind je een verzameling van de artikelen die er zijn verschenen. Dit overzicht zal regelmatig worden aangevuld, zodat er een uitgebreide collectie artikelen met nuttige achtergrondinformatie ontstaat die je te allen tijde kunt raadplegen.

Medpets op het Animal Event

Medpets is dit jaar aanwezig op het Animal Event! Ben jij er ook bij?

Lees verder >

Myiasis bij het konijn

Myiasis, of wel madenziekte, is een gevaarlijke aandoening bij konijnen die voornamelijk voorkomt in de warme zomermaanden. In dit artikel kun je lezen wat myiasis is en hoe je het kunt voorkomen en behandelen.

Lees verder >

Kattenkruid (Catnip)

Kattenkruid, ook wel bekend als Catnip, wordt steeds meer gebruikt om kattenspeelgoed aantrekkelijker te maken voor jouw kat. In dit artikel wordt beschreven wat catnip is, wat voor effect dit heeft en hoe je het kunt gebruiken.

Lees verder >

Dracht bij de hond

Een teef wordt gemiddeld twee keer per jaar loops en vruchtbaar. In dit artikel wordt het hele traject besproken van vruchtbaarheid tot bevalling en hoe je jouw hond daarbij kunt helpen.

Lees verder >
Hygiëne - omgeving
Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit