Nieuws en achtergrondinformatie

Tips van onze dierenarts

Voor onze e-mailnieuwsbrief schrijft onze dierenarts tweewekelijks een artikel met achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden bij huisdieren. Via het inschrijfformulier onderaan de pagina kun je je voor de nieuwsbrief aanmelden.

Op deze pagina vind je een verzameling van de artikelen die er zijn verschenen. Dit overzicht zal regelmatig worden aangevuld, zodat er een uitgebreide collectie artikelen met nuttige achtergrondinformatie ontstaat die je te allen tijde kunt raadplegen.

Huisdier van de maand: April

Bumper houdt er van om lekker te spelen met haar vrienden en vriendinnetjes. Lees alles over het huisdier van de maand!

Lees verder >

Medpets maakt enorme groei door en verhuist naar nieuw warehouse

Medpets verhuist naar een nieuw warehouse aan Klerkenveld op de Borchwerf II in Roosendaal. Het e-commercebedrijf maakt een enorme groei door, waardoor er een groter warehouse nodig is.

Lees verder >

Huisdier van de maand: Maart

Het huisdier van de maand wordt door Medpets speciaal in het zonnetje gezet. Het eerste huisdier van de maand is Guus, de Berner Sennen pup!

Lees verder >

Voerdonatie aan de Egelopvang

Egels zijn zeer kwetsbare beestjes en je ziet ze vaak terug in wildopvangcentra. Egelopvang Midden Nederland zet zich in voor zieke en verwonde egels.

Lees verder >
Kleindieren
BARF
Hygiëne - omgeving
Pijn - Ontsteking
Voer
Sport - Spel
Puppy - Kitten
Winter
Wond - EHBO
Vliegen - Insecten
Ouderdom & dementie
Gewrichten - Beweging - HD
Trainen
Gebit
Merken en producenten
Luchtwegen - Keel
Oren
Overgewicht - Conditie
Vuurwerkangst
Maag – Darmen - Diarree
Blaas - Nier - Lever - Hart
Ontwormen
Huid - Jeuk - Vacht
Zomer en vakantie
Vlooien - Teken
Overig
Angst - Gedrag - Stress
Nieuws en persberichten
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten