Nieuws en achtergrondinformatie

Tips van onze dierenarts

Voor onze e-mailnieuwsbrief schrijft onze dierenarts tweewekelijks een artikel met achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden bij huisdieren. Via het inschrijfformulier onderaan de pagina kun je je voor de nieuwsbrief aanmelden.

Op deze pagina vind je een verzameling van de artikelen die er zijn verschenen. Dit overzicht zal regelmatig worden aangevuld, zodat er een uitgebreide collectie artikelen met nuttige achtergrondinformatie ontstaat die je te allen tijde kunt raadplegen.

Medpets wint Webshop Award tijdens Dutch Pet Awards 2019

Medpets.nl heeft op 5 november de Webshop Award in ontvangst mogen nemen tijdens de Dutch Pet Awards. In het Efteling Theater werd Medpets tijdens een geweldige dinershow uitgeroepen tot de beste webshop!

Lees verder >

Tandpasta bij hond en kat

Als je wilt dat de tanden van je hond of kat schoon blijven dan is de gebitsverzorging een belangrijk onderdeel van de dagelijkse verzorging. Bijkomend voordeel van een schoon gebit is dat het ook vaak voor een frissere adem zorgt. Wel zo...

Lees verder >

Orthopedische bedden van Beeztees

Bij Beeztees vind je diverse orthopedische hondenkussens speciaal voor honden met gewrichtsproblemen. Deze kussens vormen zich naar het lichaam van jouw hond. Wil je de ligkussens van Beeztees ontdekken? Lees dan snel verder!

Lees verder >

Je hond mee op wintersport

Hoe leuk is het om je hond mee te nemen op wintersport. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je hond sneeuw en kou leuk vindt. Er zijn echter een aantal dingen waar je bij stil moet staan voor je besluit om je hond mee te nemen.

Lees verder >
Kleindieren
BARF
Hygiëne - omgeving
Pijn - Ontsteking
Voer
Sport - Spel
Puppy - Kitten
Winter
Wond - EHBO
Vliegen - Insecten
Ouderdom & dementie
Gewrichten - Beweging - HD
Trainen
Gebit
Merken en producenten
Luchtwegen - Keel
Oren
Overgewicht - Conditie
Vuurwerkangst
Maag – Darmen - Diarree
Blaas - Nier - Lever - Hart
Ontwormen
Huid - Jeuk - Vacht
Zomer en vakantie
Vlooien - Teken
Overig
Angst - Gedrag - Stress
Nieuws en persberichten
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten