Nieuws en achtergrondinformatie

Tips van onze dierenarts

Voor onze e-mailnieuwsbrief schrijft onze dierenarts tweewekelijks een artikel met achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden bij huisdieren. Via het inschrijfformulier onderaan de pagina kun je je voor de nieuwsbrief aanmelden.

Op deze pagina vind je een verzameling van de artikelen die er zijn verschenen. Dit overzicht zal regelmatig worden aangevuld, zodat er een uitgebreide collectie artikelen met nuttige achtergrondinformatie ontstaat die je te allen tijde kunt raadplegen.

Haarballen bij je kat

Haarballen kun je regelmatig zien bij je kat. Een enkele haarbal is vaak geen probleem. Als je kat vaak haarballen heeft kunnen er echter problemen ontstaan. Lees in dit blogartikel alles over een haarbal bij je kat!

Lees verder >

Medpets op About Cats&Dogs

Medpets is aanwezig op About Cats&Dogs op 5 en 6 november 2022 in de Jaarbeurs Utrecht. Hét lifestyle event voor honden- en katteneigenaren!

Lees verder >

Giardia bij katten

Giardia is een vervelende parasiet die hardnekkige diarree klachten kan geven. Lees hier alles wat je moet weten over Giardia!

Lees verder >

Giardia bij honden

Giardia is de meest voorkomende maag-darmparasiet bij honden. Meer weten over de symptomen en behandeling? Dat lees je hier!

Lees verder >
Ogen
Kleindieren
BARF
Hygiëne - omgeving
Pijn - Ontsteking
Voer
Sport - Spel
Puppy - Kitten
Winter
Wond - EHBO
Vliegen - Insecten
Ouderdom & dementie
Gewrichten - Beweging - HD
Trainen
Gebit
Merken en producenten
Luchtwegen - Keel
Oren
Overgewicht - Conditie
Vuurwerkangst
Maag – Darmen - Diarree
Blaas - Nier - Lever - Hart
Ontwormen
Huid - Jeuk - Vacht
Zomer en vakantie
Vlooien - Teken
Overig
Angst - Gedrag - Stress
Nieuws en persberichten
Extra