Nieuws en achtergrondinformatie

Tips van onze dierenarts

Voor onze e-mailnieuwsbrief schrijft onze dierenarts tweewekelijks een artikel met achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden bij huisdieren. Via het inschrijfformulier onderaan de pagina kun je je voor de nieuwsbrief aanmelden.

Op deze pagina vind je een verzameling van de artikelen die er zijn verschenen. Dit overzicht zal regelmatig worden aangevuld, zodat er een uitgebreide collectie artikelen met nuttige achtergrondinformatie ontstaat die je te allen tijde kunt raadplegen.

Leerverzorging

Alles over het onderhoud van het leder voor jou en jouw paard. Zo kan je nog langer gebruik maken van o.a. het zadel, hoofdstel en rijlaarzen.

Lees verder >

Alles over dieetvoer voor je hond en kat

Dieetvoer is een belangrijk onderdeel van de behandeling van een ziek huisdier. Lees hier wat je moet weten over dieetvoer voor je hond of kat.

Lees verder >

Vermaak je huisdier, de top 5 populairste honden- en kattenspeeltjes

Ben jij op zoek naar leuk speelgoed voor jouw hond of kat? Lees dan snel verder! Wij hebben de 5 leukste honden- en kattenspeeltjes voor jou uitgezocht.

Lees verder >

Is het coronavirus gevaarlijk voor hond en kat?

Het coronavirus houdt onze wereld bezig. Is de uitbraak van het coronavirus gevaarlijk voor onze hond of kat?

Lees verder >
Kleindieren
BARF
Hygiëne - omgeving
Pijn - Ontsteking
Voer
Sport - Spel
Puppy - Kitten
Winter
Wond - EHBO
Vliegen - Insecten
Ouderdom & dementie
Gewrichten - Beweging - HD
Trainen
Gebit
Merken en producenten
Luchtwegen - Keel
Oren
Overgewicht - Conditie
Vuurwerkangst
Maag – Darmen - Diarree
Blaas - Nier - Lever - Hart
Ontwormen
Huid - Jeuk - Vacht
Zomer en vakantie
Vlooien - Teken
Overig
Angst - Gedrag - Stress
Nieuws en persberichten
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten