Nieuws en achtergrondinformatie

Tips van onze dierenarts

Voor onze e-mailnieuwsbrief schrijft onze dierenarts tweewekelijks een artikel met achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden bij huisdieren. Via het inschrijfformulier onderaan de pagina kun je je voor de nieuwsbrief aanmelden.

Op deze pagina vind je een verzameling van de artikelen die er zijn verschenen. Dit overzicht zal regelmatig worden aangevuld, zodat er een uitgebreide collectie artikelen met nuttige achtergrondinformatie ontstaat die je te allen tijde kunt raadplegen.

Recepten Hondensnacks

In dit artikel geven we tips voor het zelf bakken van lekkere snacks voor je hond. Zo kun je aan de slag met verse ingrediënten of met een kant-en-klare bakmix. De KONG Classic kun je gebruiken om zelfgemaakte recepten in te stoppen.

Lees verder >

Royal Canin legt uit: Waarom is er unieke voeding voor jouw hondenras?

Elke hondenras is anders en heeft eigen kenmerken. Al deze specifieke kenmerken kun je ondersteunen met een passende voeding voor jouw rashond. Royal Canin heeft rasspecifieke voedingen die aansluiten bij het ras van je hond.

Lees verder >

Royal Canin legt uit: Waarom is er unieke voeding voor jouw kattenras?

Elke kattenras is anders en heeft eigen kenmerken. Al deze specifieke kenmerken kun je ondersteunen met een passende voeding voor jouw raskat. Royal Canin heeft rasspecifieke voedingen die aansluiten bij het ras van je kat.

Lees verder >

Het gevaar van de eikenprocessierups voor huisdieren

Helaas worden we er elk jaar mee geconfronteerd: de eikenprocessierups. Het probleem met de eikenprocessierups lijkt ook elk jaar groter te worden. De klachten door deze rups worden vooral veroorzaakt door de brandharen die ze verspreiden. Deze...

Lees verder >
Kleindieren
BARF
Hygiëne - omgeving
Pijn - Ontsteking
Voer
Sport - Spel
Puppy - Kitten
Winter
Wond - EHBO
Vliegen - Insecten
Ouderdom & dementie
Gewrichten - Beweging - HD
Trainen
Gebit
Merken en producenten
Luchtwegen - Keel
Oren
Overgewicht - Conditie
Vuurwerkangst
Maag – Darmen - Diarree
Blaas - Nier - Lever - Hart
Ontwormen
Huid - Jeuk - Vacht
Zomer en vakantie
Vlooien - Teken
Overig
Angst - Gedrag - Stress
Nieuws en persberichten
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten