Nieuws en achtergrondinformatie

Tips van onze dierenarts

Voor onze e-mailnieuwsbrief schrijft onze dierenarts tweewekelijks een artikel met achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden bij huisdieren. Via het inschrijfformulier onderaan de pagina kun je je voor de nieuwsbrief aanmelden.

Op deze pagina vind je een verzameling van de artikelen die er zijn verschenen. Dit overzicht zal regelmatig worden aangevuld, zodat er een uitgebreide collectie artikelen met nuttige achtergrondinformatie ontstaat die je te allen tijde kunt raadplegen.

Vaccineren van je konijn tegen Myxomatose en VHD

Waarom en wanneer moet je nu je konijn vaccineren tegen Myxomatose en VHD (Viral Haemorrhagic Disease)? Dat lees je in dit blogartikel.

Lees verder >

Hoe herken je spijsverteringsproblemen bij je hond of kat?

Spijsverteringsproblemen komen regelmatig voor bij honden en katten. Wat zijn spijsverteringsproblemen en hoe kun je ze als baasje herkennen? Dat lees je in dit blogartikel.

Lees verder >

Voeding voor mijn pup: waar let ik op?

Een pup heeft speciale voeding nodig voor zijn groei en ontwikkeling. Waar je allemaal op moet letten bij het voeren van je pup lees je in dit blogartikel!

Lees verder >

Hoe houd je je kitten gezond

Je hebt een nieuw kitten! Natuurlijk wil je het beste voor je kitten om hem of haar in een zo goed mogelijke conditie te houden. In dit artikel lees je tips waar je aan kunt denken om je kitten gezond en blij te houden.

Lees verder >
Kleindieren
BARF
Hygiëne - omgeving
Pijn - Ontsteking
Voer
Sport - Spel
Puppy - Kitten
Winter
Wond - EHBO
Vliegen - Insecten
Ouderdom & dementie
Gewrichten - Beweging - HD
Trainen
Gebit
Merken en producenten
Luchtwegen - Keel
Oren
Overgewicht - Conditie
Vuurwerkangst
Maag – Darmen - Diarree
Blaas - Nier - Lever - Hart
Ontwormen
Huid - Jeuk - Vacht
Zomer en vakantie
Vlooien - Teken
Overig
Angst - Gedrag - Stress
Nieuws en persberichten
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten