Service
Winkelwagen
Menu
Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op snacks met kortingscode MEDPETSEK10 Lees meer

Vetality dieetvoeding voor jouw hond of kat

Niks is belangrijker dan een gezond en gelukkig huisdier. Een hond spelend met zijn favoriete speeltje of een kat sluipend achter een muis aan, is een beeld dat we graag zien in het leven van een gelukkig huisdier. Met deze gedachte is Vetality opgestart, want ook zij willen gelukkige huisdieren én baasjes. Want zeg nu zelf een gelukkig dier, is een gelukkig baasje.

Hond krijgt voer in voerbak

Een gezond dier is echter niet vanzelfsprekend. Veel honden en katten hebben op een moment in hun leven een ondersteunende voeding nodig, vaak voorgeschreven door de dierenarts. Denk aan een kat met nierfalen of een hond met een terugkerende alvleesklierontsteking.

Hier kan het voer van Vetality je helpen!

Het merk Vetality

Bij Vetality staan blije huisdieren én baasjes centraal. De dieetvoeding van Vetality sluit aan bij de behoeften die honden en katten hebben als ze ziek zijn en probeert de juiste ondersteuning te bieden met een kwalitatieve voeding voor een eerlijke prijs.

Dieetvoeding van Vetality

Er zijn heel veel aandoeningen waarbij je hond of kat extra ondersteuning kan gebruiken met een voeding. Elke aandoening vraagt andere eigenschappen van een voeding.

Hieronder worden de verschillende dieetvoedingen van Vetality kort toegelicht.

Vetality dieetvoeding voor honden

Vetality heeft de volgende dieetvoeding varianten voor honden:

Vetality Gastrointestinal Hond

Gastrointestinal Hondenvoer is een complete dieetvoeding voor zowel pups als volwassen honden en kan goed ingezet worden als je hond problemen heeft met zijn spijsvertering. Het voer is goed verteerbaar en bevat een aangepast gehalte natrium en kalium om eventuele verliezen door diarree te compenseren. Het bevat daarbij zeoliet wat toxines kan binden in de darm.

Vetality Gastrointestinal Low Fat Hond

Gastrointesinal Low Fat Hondenvoer is een complete dieetvoeding die de dagelijkse behoefte van jouw hond optimaal ondersteunt. Deze versie is speciaal gemaakt voor honden die maag- darmklachten, zoals braken en diarree, krijgen van standaard voedingen. Door het lage vetgehalte is deze voeding ook geschikt bij honden op het moment dat zij een alvleesklierontsteking hebben of hebben gehad. De voeding is licht verteerbaar en ondersteunt jouw hond met extra voedingsstoffen om gezonde lichaamscellen en weefsels te behouden en aan te maken.

Vetality Hypoallergenic Hond

Vetality Hypoallergenic Hondenvoer is een complete dieetvoeding speciaal voor honden met allergieklachten. Denk hierbij aan overmatig krabben, wondjes of korsten op het lichaam, haaruitval en diarree. Deze voeding bevat sterk verkleinde eiwitdeeltjes, waardoor de kans op een allergische reactie sterk wordt verminderd. Hierdoor kan jouw viervoeter zonder problemen zijn bak leeg eten en de juiste voedingsstoffen binnen krijgen. Hypoallergenic ondersteunt jouw hond door extra toegevoegde voedingsstoffen op gebied van de spijsvertering, de huid en de vacht en is hierdoor ideaal om in te zetten bij allergie voor een bepaalde voedingsstof.

Vetality Skin Support Hond

Skin Support Hondenvoer is een voer voor zowel pups als volwassen honden die ondersteuning nodig hebben bij huidaandoeningen en overmatige haaruitval. De voeding is hypoallergeen en bevat een hoog gehalte aan essentiële vetzuren. Het bevat ook biotine wat bijdraagt aan het behoud van normale huid en vacht.

Vetality Metabolic + Mobility Hond

Metabolic + Mobility Hondenvoer is een complete dieetvoeding voor volwassen honden die extra ondersteuning kunnen gebruiken bij overgewicht in combinatie met gewrichtsproblemen. Door overgewicht kunnen gewrichten extra belast worden. Deze voeding is daarom zo gemaakt dat het zowel bijdraagt aan het afvallen, als ondersteuning van de gewrichten om gezond te blijven. De extra toegevoegde voedingsstoffen, zoals glucosamine en chondroïtine stimuleren de aanmaak van nieuw en gezond kraakbeen. Dit draagt bij aan het verminderen van stroeve gewrichten.

Vetality Weight Management Hond

Weight Management Hondenvoer is een dieetvoer voor volwassen honden om te gebruiken voor het verminderen van overgewicht. Het is zo ontwikkeld dat het ook helpt bij het reguleren van de glucosevoorziening, zodat het ook kan ondersteunen bij honden met suikerziekte. Het bevat L-Carnitine wat een rol speelt in de vetverbranding.

Vetality dieetvoeding voor katten

Voor katten heeft Vetality de volgende dieetvoeding varianten:

Vetality Renal Kat

Renal Kattenvoer is een complete dieetvoeding voor volwassen katten met nierklachten. Vaak worden deze klachten bevestigd door de dierenarts na bloedonderzoek. Deze voeding ondersteunt de nierfunctie door een laag gehalte aan fosfor en minder, maar wel hoogwaardige eiwitten zodat de spiermassa behouden blijft. Dit samen met omega 3-vetzuren en antioxidanten beschermen en ondersteunen gezond nierweefsel. Vetality Renal is tevens inzetbaar ter vermindering van calciumoxalaatstenen in de blaas.

Vetality Hypoallergenic Kat

Hypoallergenic Kattenvoer is een complete dieetvoeding speciaal voor katten met allergieklachten. Denk hierbij aan onder andere overmatig krabben, wondjes rondom de oren of elders op het lichaam, haaruitval en diarree. Deze voeding bevat sterk verkleinde eiwitdeeltjes, waardoor de kans op een allergische reactie veel minder wordt. Tevens biedt deze voeding ondersteuning aan de spijsvertering, de huid en de vacht om deze weer zo gezond mogelijk te maken. Vetality Hypoallergenic is ideaal in te zetten om allergie voor bepaalde voedingsstoffen uit te sluiten.

Vetality Urinary Kat

Urinary Kattenvoer is een complete dieetvoeding voor katten die last hebben van blaasgruis of -stenen door struviet. Deze voeding kan dan helpen om de struviet kristallen en vaak ook de stenen op te lossen, doordat de urine zuurder wordt gemaakt. In een zure omgeving kan struviet zich namelijk moeilijk vormen, waardoor de klachten snel verdwijnen. Doordat de urine ook wordt verdund en er minder kristalvormende mineralen in de voeding zitten wordt de kans op nieuwe stenen ook sterk verminderd. De voeding moet vaak voor de rest van het leven gegeven worden. Dit om nieuwe klachten te voorkomen.

Bekijk het overzicht van het assortiment van Vetality op onze website!

Heb je vragen? Neem dan contact op met dierenarts@medpets.nl.