Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

De gezelligste tijd van het jaar met je huisdier

Het is weer zover, de gezelligste tijd van het jaar! Maak kerst dit jaar extra speciaal door je lieve huisdier eens lekker te verwennen. Er zijn veel leuke manieren om gezellig samen met je huisdier kerst te vieren. Zo beleven jullie dit jaar samen een kerst om niet snel te vergeten!

Hond, kat en konijn onder kerstboom

Originele Kerstkaart

Bij kerst horen natuurlijk ook kerstkaarten. Met een leuke en vrolijke kaart maak je iedereen blij! Helemaal leuk is het om samen met je huisdier op de kerstkaart te staan. Om het gezellig aan te kleden hebben we bij Medpets allerlei leuke producten, waardoor je de ultieme kerstkaart kan versturen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Plenty Gifts kerststrik van satijn voor je hond en de Plenty Gifts kerststrik van satijn voor je kat. Of wat dacht je van deze prachtige Beeztees Kersttrui? Of kleed je huisdier helemaal in stijl aan met de Beeztees kerstsjaal. Zo schitteren jij en je huisdier op een prachtige kerstkaart!

Spelletjesavond

Wat is er nu leuker dan een gezellige spelletjesavond met kerst? Laat je huisdier ook meespelen met speciale interactieve spelletjes. Bij Medpets bieden we verschillende spelletjes waarmee je je huisdier uit kan dagen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Trixie Dog Activity Poker Box 2 of de Nina Ottosson Dog Casino voor je trouwe viervoeter. Voor je kat hebben we de District 70 Spy. En voor je knaagdier kan je denken aan de Trixie Snack Cube of de Beeztees Braingame Dorix. Zo ga je samen met je huisdier een gezellige kerstavond tegemoet!

Winterse wandeling

Als met kerst de hele familie weer samen komt, kan het leuk zijn om gezellig te gaan wandelen en je hond mee te nemen. Wel is het fijn om goed voorbereid op pad te gaan met de winterse kou tijdens de donkere dagen.

Warm jasje

Je kan denken aan een warme jas voor je trouwe viervoeter. Let hierbij wel op of het nodig is voor je hond. Niet iedere hond heeft behoefte aan een jasje. In deze blog kan je nagaan of jouw hond behoefte heeft aan een hondenjas: Een hondenjas, heeft mijn hond die nodig?.

Geïrriteerde pootjes

Wanneer de sneeuwvlokjes weer naar beneden komen vallen, ziet dit er vaak prachtig uit. Wel is het van belang om op de pootjes van je hond te letten. Zo kunnen honden brand- en irritatieplekken op hun voetzolen krijgen door pekel. Dus wanneer er gestrooid is, kan je deze plekken het beste vermijden. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kan je de pootjes insmeren met vaseline of potenwax. Als je trouwe viervoeter al last heeft van beschadigde of geïrriteerde pootjes kan je ook denken aan speciale hondenschoenen.

Zichtbaar op pad

Aangezien het op de winterse dagen donker kan zijn tijdens de wandeling, is het natuurlijk wel fijn als jullie goed zichtbaar zijn. Het is daarom belangrijk om goed voorbereid te zijn. Bij Medpets bieden we verschillende producten, waarmee je trouwe viervoeter veilig over straat kan in het donker. Zo hebben we bijvoorbeeld het Trixie Veiligheidshesje of de Ruffwear Beacon. Ook kan je denken aan een reflecterende of lichtgevende halsband/hondenriem. Voorbeelden hiervan zijn de Flexi Rollijn Neon – Tape Leash en de Beeztees Safety Gear Parinca Premium Halsband.

Zo kunnen jij en je trouwe viervoeter veilig genieten van een heerlijke winterse wandeling!

Kerstmaaltijd

Veel mensen doen met kerst extra hun best om een overheerlijke maaltijd op tafel te zetten. Om het nog leuker te maken kan je ook je huisdier verwennen met een kerstmaaltijd. Zo hebben we bij Medpets bijvoorbeeld de Denzel’s Kerst Lunch voor je hond. De Trixie Kerst Kitty Stars Snacks voor je kat. Of verwen je knaagdier met de Naturals Cupid & Comet Kerst Allsortz. Wanneer je echt uit wilt pakken kan je voor je hond een kerstdiner maken. Zo hebben we bij Medpets het Terra Canis Kerstmenu – Winterhert.

Cadeautjes voor je huisdier

Verwen je lieve huisdier dit jaar met leuke kerstcadeautjes onder de kerstboom! Bij Medpets hebben we heel veel leuke cadeautjes, waardoor deze kerst voor je huisdier niet meer op kan. Zo past een leuke en vooral lekkere adventskalender helemaal bij deze tijd van het jaar. Neem eens een kijkje op onze kerstpagina voor honden of de kerstpagina voor katten.

Zo vind je altijd wel iets leuks om onder de kerstboom te verstoppen. Wij wensen jou en jouw huisdier een hele fijne kerst!

Producten