Service
Winkelwagen
Menu

Welke krabpaal voor jouw kat?

Heb jij ook een lieve kat of poes thuis en heeft hij of zij soms ook even de behoefte om lekker te krabben? Dat is volkomen normaal en instinctief gedrag.

Kitten zit naast krappaal

Katten doen dit namelijk om hun nagels scherp te houden en de buitenste, dode laag van de nagel te verwijderen. Daarnaast doen katten het ook om hun territorium af te bakenen. Wel zo fijn als je kat deze krabbehoefte kwijt kan op een krabpaal of krabmeubel in plaats van je behang, gordijn of je bank. Bij Medpets hebben we een breed aanbod in allerlei mooie, stevige en grote krabpalen voor jouw stoere huistijger!

Match made in heaven

Wanneer je ervoor kiest om een krabpaal of krabmeubel aan te schaffen voor je kat, denk er dan wel aan dat hij moet passen bij de wensen van je kat. Zo hebben grotere katten de behoefte aan een grotere krabpaal, waar ze zich volledig aan kunnen uitrekken tijdens het krabben. Ook moet de krabpaal of krabmeubel het gewicht van je kat aan kunnen, zodat het niet omvalt tijdens de krabsessie.

Spelen en krabben

Ben je op zoek naar de beste combinatie tussen een krabpaal en een spel voor je kat? Denk dan eens aan de District 70 Spy. Het kattenspeelgoed houdt je kat lekker lang bezig en geeft je kat tegelijkertijd de mogelijkheid om lekker los te gaan met het krabben. Of denk eens aan de Catit Play Ball Toy with Scratch Pad. Dit speeltje heeft een ballenbaan, een krabplank en een leuke springveer met bij voor jouw harige vriend!

De hoogte in

Voor je kat kan het fijn zijn om een hogere krabpaal te hebben. Zo kan je kat naast krabben de krabpaal ook gebruiken als uitkijktoren. Een goed voorbeeld van een hogere krabpaal is de Adori Krabpaal Savannah. Met een hoogte van 1.20 meter kan jouw lieve kat precies in de gaten houden wat er zoal allemaal gebeurd in de kamer.

Even tijd voor jezelf

Katten hebben soms ook de behoefte om zich even terug te trekken op een zacht en vertrouwd plekje. Medpets biedt verschillende krabpalen met een fijne schuilplaats of een heerlijk zachte hangmat. Zo hebben we de Trixie Krabpaal Lucano. Deze krabpaal biedt jouw lieve kat maar liefst 3 verschillende plekjes waar hij of zij heerlijk een dutje kan doen. Daarnaast is deze stevige krabpaal ook erg geschikt voor katten die van klimmen houden en is het een goede krabpaal voor grote katten.

Medpets favoriete krabpalen

Druk aan het zoeken naar de perfecte krabpaal? Bekijk dan hieronder eens onze Medpets favorieten!

Relevante producten

Een aanvulling voor je interieur

Naast dat een krabpaal heel fijn is voor jouw lieve kat, kan het ook een echte aanvulling zijn op je interieur. Zo hebben we bij Medpets verschillende hippe krabpalen of krabpalen met een mooi design. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Designed by Lotte Krabpaal Cactus. Deze krabpaal in de vorm van een cactus is gemaakt van manilla touw en beschikbaar in 3 kleuren. Zo kan je gemakkelijk plezier en design combineren!

Krabpaaltip

Net een prachtige krabpaal of krabton voor je kat gekocht, maar wordt er totaal niet naar omgekeken? Spray dan eens een beetje Catnip op de krabgedeeltes van de krabpaal. Wanneer katten in de buurt komen van catnip lijkt het net of ze zich in de zevende hemel bevinden. Dit kan helpen met de matchmaking tussen jouw kat en de gloednieuwe krabpaal.