Service
Winkelwagen
Menu

De allerlekkerste snacks van Beeztees voor jouw hond!

Een heerlijke wandeling maken met jouw lieve viervoeter kan natuurlijk niet zonder een kleine snack of traktatie. Doordat er zoveel soorten snacks en traktaties zijn, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wat is verantwoord om te geven? Of weet je überhaupt niet wat voor soort snacks je kan geven? In dit artikel worden een aantal snacks toegelicht. Van natuurlijke traktaties tot kleine beloningen en van glutenvrije snacks tot traktaties die bijdragen aan een goed gebit. Alles komt aan bod in dit artikel!

Hond eet snack

Beeztees heeft een ruim assortiment aan snacks. Voor elke hond zit er wel wat lekkers bij! De meeste hondensnacks van Beeztees zijn natuurlijk en gedroogd en zorgen voor een ware smaaksensatie. De perfecte snack om jouw hond even lekker te verwennen!

Een heerlijke beloning voor jouw viervoeter

Heeft jouw hond zich voorbeeldig gedragen tijdens een grote wandeling of tijdens een zware training en is hij toe aan een nieuwe snack? Probeer dan eens de Beeztees Cookie Wraps. Dit zijn heerlijke snacks met gedroogde kippenborst. De verpakking is hersluitbaar, dus je kunt de snacks makkelijk meenemen.

Verras je hond!

Voor honden die van een verrassing houden, is Beeztees Jolly Mix de perfecte uitkomst. Dit is een lekkere snackmix voor jouw hond. Doordat er verschillende snackjes in de mix zitten, krijgt jouw hond altijd een andere smaakbeleving. Daarnaast vind je bij Medpets ook de Beeztees Thai Munchy Hondenbotjes. Deze hondenbotjes hebben verschillende smaken, waardoor jouw hond elke keer weer kan genieten van een verrassende snack!

Kies voor gezond

Wil je juist een snack die bijdraagt aan de gezondheid van je dier? Bekijk dan snel de overheerlijke Beeztees Witvis Filets of de gedroogde visjes met kip. De snack is niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. Deze snack bevat namelijk belangrijke voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen. De Beeztees Witvis Filets kunnen ook een bijdrage leveren aan het opbouwen van een goede weerstand en een mooie vacht.

Verantwoord snacken

Houdt jouw hond er juist van om echt te genieten van een snack die lekker en ook nog eens goed voor hem is? Kauwsnacks kunnen bijdragen aan het verminderen van tandsteen en tandplak. Mocht jouw hond nou geen kipliefhebber zijn? Beeztees biedt nog meer snacks aan die goed zijn voor het gebit van jouw lieve viervoeter. Beeztees Thai Kauwstaafjes zijn overheerlijke kauwstaafjes gemaakt van runderhuid. Jouw hond zal hier langer van genieten omdat de staafjes wat groter zijn.

100% natuurlijke snacks

Wil je jouw trouwe viervoeter juist een natuurlijke snack geven? Dat kan natuurlijk ook! Beeztees heeft diverse natuurlijke snacks zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen. Zo kan jouw hond genieten van een natuurlijke lekkernij. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Beeztees Kippenmaagjes of de kippenpoten. Hier zal jouw hond zeker van smullen!

Glutenvrije snacks

Heeft jouw hond een glutenvrij dieet? Dan is het natuurlijk ook belangrijk om glutenvrije snacks te geven. Zo heeft Beeztees speciale snacks ontwikkeld die 100% vrij zijn van gluten. Bekijk bijvoorbeeld eens de Beeztees Runderkophuidstukjes of de Beeztees Ducky Dice. Met deze traktaties kan jouw hond genieten van een glutenvrije lekkernij!

Wat voor reden je ook hebt om jouw hond te belonen of te trakteren, het is altijd leuk om je trouwe viervoeter vrolijk en blij te zien na een snack!