Service
Winkelwagen
Menu

Orthopedische bedden van Beeztees

Met orthopedische hondenkussens of manden geef je honden in iedere levensfase een optimaal ligcomfort. Vaak worden deze bedden gekocht voor oudere honden, maar iedere hond kan baat hebben bij een stevig orthopedisch ligbed. Want zeg nou zelf, jij vindt een heerlijk comfortabel matras ook prettig om op te liggen en te slapen? Dit is voor jouw hond niet anders. Ook voor honden is goede nachtrust ontzettend belangrijk en daar hoort natuurlijk een fijne, comfortabele hondenmand of hondenkussen bij.

Hond ligt in hondenmand

Wat is een orthopedisch hondenkussen of hondenmand?

Een orthopedische hondenmand of kussen betekent dat het kussen is gevuld met een stevige vulling gemaakt van memory foam. Memory foam, ook wel traagschuim genoemd, zorgt ervoor dat jouw hond zijn of haar spieren kan laten ontspannen en het verdeelt bovendien de druk op de gewrichten en botten. Hierdoor kan jouw hond heerlijk ontspannen en zonder ongemakken relaxen of slapen op zijn of haar kussen of mand. Orthopedische hondenkussens of -manden passen zich aan, aan het lichaam van de hond, waardoor het een zwevend effect creëert zonder drukpunten.

Waarom een orthopedisch hondenkussen of hondenmand?

Een orthopedisch hondenkussen of orthopedische hondenmand wordt vaak aangeraden voor honden met verschillende kwalen, zoals gewrichtsproblemen, ouderdomskwalen, overgewicht of bijvoorbeeld na een operatie van de hond. Maar wist je dat honden die kerngezond zijn ook het voordeel kunnen ervaren van de orthopedische werking? Door een goede ondersteuning aan te bieden in de vorm van een mand of kussen kun je bijvoorbeeld gewrichtsproblemen of andere lichamelijke ongemakken voor de toekomst reduceren of zelfs voorkomen. Daarnaast is het voor grote en zware honden ontzettend fijn dat ze hun spieren en gewrichten optimaal kunnen laten uitrusten na bijvoorbeeld een flinke wandeling.

Wat zijn de voordelen van een orthopedisch hondenkussen of -mand?

  1. Het vermindert de druk op botten en gewrichten
  2. Het ondersteunt de gewrichten
  3. Draagt bij aan het voorkomen van gewrichtsproblemen in de toekomst
  4. Het ontspant de spieren
  5. Het past zich aan, aan het lichaam van jouw hond
  6. Draagt bij aan een goede doorbloeding
  7. De antislip laag aan de onderzijde gaat verschuiven tegen
  8. De hoezen zijn allemaal te wassen in de wasmachine

Of je nu op zoek bent naar een heerlijk zacht fluffy mandje, een robuuste mand of een heerlijk kussen, voor iedere hond is er een perfecte match te vinden! Uiteraard kan jij als baas een kleur kiezen die perfect matcht in jouw interieur.

Orthopedische hondenmanden

Een orthopedische hondenmand heeft naast de orthopedische werking als bijkomend voordeel dat jouw hond zich kan opkrullen tegen de opstaande randen. Daarnaast zorgen opstaande randen ervoor dat de hond zijn of haar kop kan ondersteunen. Ideaal wanneer jouw hond graag slaapt met de kop hoog. De manden zijn beschikbaar in verschillende maten, vormen en kleuren. Zo is ook voor jouw hond de perfecte mand verkrijgbaar!

beeztees orthopedische kussen

Orthopedische hondenkussens

Sommige hondenrassen vinden het fijner om op een kussen heerlijk languit te slapen in plaats van in een hondenmand. Hiervoor zijn er verschillende vormen, maten en kleuren orthopedische hondenkussens verkrijgbaar! Deze kussens geven uiteraard jouw hond de gewenste ondersteuning en jouw trouwe viervoeter kan er uren ontspannen op uitrusten of slapen. Tip: Is jouw hond een echte waterrat? Kies dan voor de orthopedische kussens met waterdichte binnenhoes.

Orthopedische benchkussens

Wil je jouw hond ook in de hondenbench voorzien van alle gemakken en het comfort van de orthopedische werking? Kies dan voor een orthopedisch benchkussen. Deze kussens zijn speciaal ontworpen om in een hondenbench te plaatsen. Zo kan jouw hond ook in zijn of haar bench heerlijk ontspannen tot rust komen.

We hopen je zo een beetje op weg te helpen met de keuze van het juiste orthopedische ligkussen / ligbed. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Relevante producten