Service
Winkelwagen
Menu

8 redenen waarom een huisdier beter is dan een partner

Wie verlangt er nu niet naar liefde en gezelligheid?! Maar wie zegt dat een partner de enige is die jou liefde en warmte kan geven? Wat dacht je van een zacht huisdier? Zij hebben een hoog knuffelgehalte en luisteren als de beste zonder hun ongevraagde mening te geven. Lees snel alle redenen waarom een huisdier beter is dan een partner!

Vrouw knuffelt met kat

1. Geweldig knuffelmateriaal

Want zeg nu zelf, er is toch niets fijner dan de zachte vacht van jouw huisdier! Ze zijn niet alleen pluizig en superzacht, maar de meeste huisdieren vinden het ook heerlijk om geknuffeld te worden en aandacht te krijgen. Dat betekent dat je knuffelsessies zo lang kunnen duren als je wilt.

2. Ze zijn altijd blij je te zien

Of je nu 5 minuten, een uur of misschien wel een halve dag bent weggeweest, ze begroeten je altijd alsof het weken is geleden. Zie jij het namelijk al voor je dat je partner tegen je opspringt?! Dat zou een hele rare situatie zijn.

3. Je kunt er meerdere in huis nemen

In tegenstelling tot een partner, kun je zoveel huisdieren houden als je wilt. Wat een gezelligheid! Je wilt het waarschijnlijk niet overdrijven, maar wat is er beter dan 1 pluizenbol die door je huis rent? Ja, 2 pluizenbollen die door je huis rennen!

4. Ze zullen nooit je geheim doorvertellen

Wil je roddelen over je vervelende buren? Zit je niet zo lekker in je vel? Of wil je gewoon even praten over onzin? Huisdieren zijn de beste luisteraars! Oké, het heeft misschien te maken met het feit dat ze niet kunnen praten, maar als je gewoon je hart moet luchten, zijn huisdieren geweldige luisteraars. Met een huisdier heb je geen dagboek meer nodig!

5. Je kunt ze trainen

Voor iets lekkers doen huisdieren alles! Afhankelijk van het dier, zijn de meeste huisdieren gemakkelijk te trainen als je er de tijd voor neemt. Partners hebben vaak een eigen idee over wat ze wel en niet kunnen doen in huis, zoals vuile kleding laten slingeren, of wat dacht je van een leeg pak melk terug in de koelkast zetten?

6. Ze zullen nooit commentaar hebben op je kookkunsten

Alweer pasta?! Vegetarisch, waarom eten we geen vlees vandaag? Vragen die je ongetwijfeld bekend in de oren klinken. Huisdieren zullen nooit oordelen over wat jij hen voorschotelt. Ze eten (hoogstwaarschijnlijk) alles en eten het op met heel veel plezier!

7. Het maakt ze niet uit hoe je eruit ziet!

Zit je haar even totaal in de war vandaag, is je make-up op of heb je gewoon even zin in een wijde joggingbroek? Een huisdier accepteert je zoals je bent. Ze zullen nooit oordelen over jouw stijl voor mode, volgens jouw huisdier zie je er altijd goed uit.

8. Ze blijven je altijd trouw!

Honden worden zelfs gezien als één van de trouwste diersoorten. Je zult jouw huisdier niet snel zien overstappen naar een ander baasje. De liefde van een huisdier is onvoorwaardelijk! Als je een huisdier neemt, krijg je een vriend voor het leven!

Denk je na het lezen van deze blog, ik wil toch nog (ook) een partner? Het hebben van een huisdier kan zeker in je voordeel werken! Huisdieren kunnen namelijk een geweldige manier zijn om je kans op het vinden van een partner te vergroten. Dus haal je camera tevoorschijn en maak een paar nieuwe profielfoto’s met jouw huisdier! Of ga het park in, jouw hond gaat af op zijn instinct en kiest zo de perfecte date uit!