Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Medpets op About Cats&Dogs

Maak kennis met About Cats&Dogs! Een nieuw event voor honden- en katteneigenaren in de Jaarbeurs Utrecht op 5 en 6 november 2022. Medpets is ook van de partij deze eerste editie, kom jij ook?

About Cats&Dogs

About Cats&Dogs is hét lifestyle event voor honden- en katteneigenaren. Het event brengt inspiratie en vermaak voor iedereen met een kat of hond. Thema’s die centraal staan, zijn gezondheid, voeding en gedrag.

Laat je meenemen door dierenarts Piet Hellemans in de wereld van EHBO en spoedgevallen. Leer in deze presentatie van Piet hoe je jouw huisdieren beter kan controleren, ondersteunen en leer wanneer je met spoed naar je dierenarts moet. Boek een meeting met kattengedragstherapeute Eline Feline of stel je vragen aan Arnoud Busscher, hondenspecialist met ruim 30 jaar ervaring. Of sleep jij liever een prijs in de wacht bij de ‘pupquiz’? En kom achter grappige en interessante weetjes over viervoeters.

Bestel nu snel je kaarten met 15% korting!

Wil jij dit lifestyle-event bezoeken op 5 of 6 november in de Jaarbeurs Utrecht? Bestel dan snel je tickets met 15% korting met code ACDMEDPETS15 op de website van About Cats&Dogs (de actiecode is geldig vanaf zaterdag 1 oktober 2022).

Medpets is dé online shop voor de gezondheid van jouw dier.

Gelukkig beestje, gelukkig baasje! Medpets heeft een ruim assortiment aan:

  • (Dieet)voeding en snacks
  • Ontworming
  • Producten tegen vlooien en teken
  • Supplementen en apotheekproducten
  • Speelgoed & accessoires

Benieuwd naar het volledige assortiment, kijk dan snel verder!

Shop nu met 10% korting!

Profiteer nu van een exclusieve 10% korting op het gehele assortiment met code: CATSDOGS22

Deze actiecode is geldig t/m zondag 13 november 2022.