Service
Winkelwagen
Menu

Top 5 populairste honden- en kattenspeeltjes

Speelgoed voor dieren is er in alle soorten en maten; groot, klein, rond, vierkant, bewegend, met lampjes… Maar welk speelgoed kies je voor je huisdier? Iedere hond of kat heeft zo zijn voorkeur voor speelgoed. Probeer daarom verschillende speelgoedjes uit en kijk wat werkt voor jouw huisdier.

Hond met speelgoed

Wij hebben speciaal voor jou onze top 5 populairste honden- en kattenspeeltjes op een rij gezet. Deze speeltjes staan garant voor veel speelplezier!

hond

Top 5 speelgoed voor honden

KONG CoreStrength

Het perfecte kauwspeelgoed voor jouw hond! Met de KONG CoreStrength kan jouw hond de hele dag lekker spelen. De buitenkant van dit speeltje is gemaakt van verschillende structuren, waardoor het bijdraagt aan de verzorging van de tanden.

hond speelgoed

Trixie Snack Slang

Is jouw hond een echte snoepkont? Daag hem dan uit om zijn eigen snoepjes te veroveren! In de Trixie Snack Slang kun je de lievelingssnoepjes van jouw hond stoppen. Aan jouw hond daarna de taak om de snoepjes te pakken te krijgen!

hond speelgoed

KONG Floppy Knots

Het leukste speelknuffeltje voor jouw huisdier! De KONG Floppy Knots zijn vrolijke knuffels met een zacht lijfje en armpjes en beentjes van touw. Door deze verschillende texturen en het leuke piepgeluid wordt het jachtinstinct van jouw hond gestimuleerd. Laat het speelplezier maar beginnen!

hond speelgoed

Chuckit! Ultra Ball

Toch even een frisse neus halen in de tuin? Dan is de Chuckit! Ultra Ball de perfecte speelbal voor een potje apporteren! De bal stuitert en is door de oranje kleur goed te vinden in het gras! Zo komen jullie beide toe aan jullie dagelijkse work-out!

hond speelgoed

Trixie Dog Activity Flip Board

Een echte breinbreker voor jouw hond! Het Trixie Dog Activity Flip Board is een leuke speelpuzzel voor honden waar je verschillende snoepjes in kunt verstoppen. Door middel van pionnetjes, dekseltjes en schuifjes kan jouw hond de snoepjes vinden. Kraakt jouw hond de puzzel en verovert hij alle verstopte snoepjes?

hond speelgoed

> Ontdek hier al het hondenspeelgoed

Top 5 speelgoed voor katten

Catit Senses Play Circuit

Het Catit Senses Play Circuit is hét ideale speelgoed om je kat zich urenlang te laten vermaken (en wellicht ook direct je kinderen). Het Play Circuit heeft 4 losse tunnels die je kunt vastklikken waardoor je verschillende banen kunt maken. Een leuk (lichtgevend) balletje erin en/of snoepjes en gegarandeerd veel speelplezier!

hond speelgoed

Kong Kat – Laser

Een laserlampje zorgt al voor ontzettend veel speelplezier bij katten. Daarbij stimuleert dit rode lichtje het jachtinstinct van jouw huistijger optimaal! Dit laserlampje van Kong heeft jou nog wel nodig om deze te laten bewegen, maar ook jij moet binnen aan je work-out komen natuurlijk.

hond speelgoed

Lief! Speeltunnel

Je zult merken dat je kat veel aandacht van je opeist nu jij meer thuis bent. Hij zal je wellicht gaan uitdagen omdat hij graag met je wilt spelen. De speeltunnel van Lief! zorgt ervoor dat jouw kat zijn aandacht verlegt en hier heerlijk mee kan spelen en zichzelf erin kan verstoppen.

hond speelgoed

Beeztees Verstelbare Snackbal

Je kat uitdagen en tegelijkertijd belonen, dat kan met de snackbal van Beeztees! Stop de favoriete snacks van jouw huistijger in de bal, verstel de opening en klaar. Jouw kat zal de snackbal moeten laten rollen om de snacks eruit te laten vallen. Hier is hij gegarandeerd een tijdje zoet mee.

hond speelgoed

Kong Kat – Feather Teaser

Interactief speelgoed stimuleert het jachtgedrag van je kat. De Kong Kat Feather Teaser is een speelhengel met een touw en klein knuffeldiertje eraan. Wanneer jij onverwachte bewegingen maakt met de hengel, zal je kat het knuffeldiertje besluipen, opjagen en willen vangen. Een heerlijke stimulans om je kat in beweging te houden!

hond speelgoed

> Ontdek hier al het kattenspeelgoed