Service
Winkelwagen
Menu
Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op snacks met kortingscode MEDPETSEK10 Lees meer

Dierenasiel

Vandaag is het Dierendag! Dat betekent een dag vol knuffels en verwennerij voor jouw huisdier, maar we moeten natuurlijk niet de dieren vergeten die iets minder geluk hebben. Deze dag richten wij ons ook op dierenwelzijn en daarom hebben wij een bezoekje gebracht aan Dierenopvangcentrum Tholen.

Dierenopvangcentrum Tholen

Dierenopvangcentrum Tholen is niet alleen een pension en dagopvang voor baasjes die een fijn plekje zoeken waar hun dier kan verblijven tijdens vakanties of drukke dagen. Het pension heeft ook een asiel waar ze dieren opvangen die een nieuw thuis zoeken. Dit zijn voornamelijk honden en katten, maar ook knaagdieren! Daarbij hebben zij ook een seniorenhuis, waarbij ze oude honden en katten een permanente verblijfplaats aanbieden als zij niet meer bij hun baasje kunnen blijven door bepaalde omstandigheden. Dierenwelzijn staat bij Tholen op 1 en samen met hun hardwerkende vrijwilligers doen ze er alles aan om het leven van de dieren in hun opvang en asiel zo fijn mogelijk te maken.

Donatie

Hier willen wij ook graag een steentje aan bijdragen, en hebben daarom vanuit Medpets een donatie gedaan vol met de lekkerste voeding, leukste speeltjes en andere belangrijke benodigdheden. We hopen dat de dieren zullen smullen en genieten van de producten!

Benieuwd naar deze fantastische stichting? Bekijk de video hieronder!

Wil jij meer weten over het adopteren van een asieldier? Lees dan het blog artikel hier!