Service
Winkelwagen
Menu

Prins presenteert: Bak zelf graanvrij lekkers voor je hond

Supersnel een lekkere en verantwoorde traktatie maken voor je hond? Dat is appeltje-eitje of, beter gezegd: worst met eitje! Probeer ons recept voor Prins graanvrije smikkelkoekjes, ideaal om mee te belonen tijdens het trainen of gewoon lekker zomaar!

Hond in afwachting van lekkers

Recept voor Prins smikkelkoekjes

Ingrediënten:

  • Prins NatureCare Grainfree worst (graanvrije en buiten de koeling houdbare vleesvoeding voor honden in worstvorm, 250 gram)
  • 2 eieren

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 160 graden.
  • Snijd de Prins NatureCare Grainfree worst in plakjes en prak die vervolgens met een vork fijn.
  • Meng de geprakte worst met twee eieren in een kom tot een redelijk gladde massa.
  • Verdeel hoopjes van het mengsel evenredig over een m et bakpapier bekleed bakrooster.
  • Gebruik een vork om de hoopjes plat te drukken en er koekjes van te vormen. Die koekjes kunnen op het bakpapier de oven in.
  • Bak de koekjes ongeveer een uur, dat kan afhankelijk van de grootte en dikte van de koekjes iets langer of korter zijn, tot ze droog en stevig zijn. Je keuken kan nu even naar vlees gaan ruiken, de koekjes zelf echter ruiken niet sterk.
  • Als de koekjes zijn afgekoeld, zijn ze klaar voor gebruik. Je kunt ze, afhankelijk van hoe droog ze zijn, eventueel enkele dagen in een goed afgesloten doosje bewaren, maar geloof ons: dat halen ze meestal niet!

Tip!

Geef het smikkelkoekje niet in zijn geheel aan je hond, maar breek er steeds kleine stukjes van af om hem er bijvoorbeeld mee te belonen. Pas wel op je vingers, want honden vinden het echt superlekker! Je kunt de koekstukjes ook gebruiken als vulling voor bijvoorbeeld een Kong of voerbal.

Vijftien vragen over graanvrij

Wist je dat Prins een complete nieuwe lijn 100% natuurlijke graanvrije voedingen voor de hond heeft? Er is keus uit vijf graanvrije geperste brokvoedingen, twee graanvrije buiten de koeling houdbare vleesmaaltijden in worstvorm en een graanvrije diepvries vers vleesvoeding. Waarom graanvrij? Lees er meer over op de website van Prins Petfoods.

Welkom in onze wereld!

Prins staat niet alleen voor 100% natuurlijke voedingen voor hond en kat, maar voor een complete lifestyle. Met leuke, nieuwe ideeën en aandacht voor het dier op elk moment, tijdens iedere levensfase. Kennis en advies staan daarbij hoog in het vaandel. Iedereen die vragen heeft over de voeding, gezondheid, verzorging en het gedrag van hond of kat kan terecht bij het Prins CareTeam, ons team van deskundigen dat graag advies op maat geeft. Bel 0318-524245 of mail naar het Prins CareTeam.

Prins. Meer dan voeding.

Kijk voor meer informatie op de website van Prins Petfoods.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via dierenarts@medpets.nl.