Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Medpets op het Animal Event

Medpets is dit jaar weer aanwezig op het Animal Event! Het Animal Event is het grootste dierenevent van Nederland en wij zijn blij te vermelden dat Medpets daar dit jaar ook weer van de partij is!

Dit jaar is Medpets weer aanwezig op het Animal Event 2023! Het Animal Event is het grootste dierenevent van Nederland. Het event vindt plaats op 5, 6, en 7 mei 2023 op een terrein naast de Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Op dit grootschalige dierenevenement worden ruim 40.000 dierenliefhebbers verwacht.

Ben jij gek op dieren? Dan mag je het Animal Event beslist niet missen. Animal Event is een driedaags festival. De bijna 500 acts bestaan uit spectaculaire demonstraties en shows, er zijn workshops en je kunt er zelfs shoppen. Van iedere diersoort zijn op het Animal Event experts aanwezig die graag over hun passie vertellen. Het is ook mogelijk om een kijkje te nemen bij de Afrikaanse dieren van het aangrenzende Safaripark de Beekse Bergen: het is mogelijk om vanaf het Animal Event op bussafari te gaan.

Honden zijn ook welkom op het Animal Event. Je kunt met je hond mee doen aan workshops, (samen) een duik nemen in het water of je trouwe viervoeter lekker laten spelen met soortgenoten.

Hebben we jou overgehaald? Tickets zijn te bestellen op de website van Animal Event.