Service
Winkelwagen
Menu

Puur Cranberry

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 24,20
(€ 0,27 / st)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Puur Cranberry - Puur Cranberry Compleet

  Puur Cranberry is een aanvullend diervoerder dat helpt de blaas en urinewegen gezond te houden. De Cranberry of Grote Veenbes is een zeer zure bes met een rode kleur die wordt veroorzaakt door proanthocyaniden. Deze rode kleurstoffen uit de cranberries zullen vooral ondersteunen bij het voorkomen van aanhechten van bacteriën aan de blaaswand. Bacteriën krijgen hierdoor niet of minder de kans om zich te vermenigvuldigen, die worden uitgeplast voordat ze überhaupt kunnen gaan zorgen voor problemen. Vitamine C speelt ook een belangrijke rol bij het gezond houden van de blaas. Vitamine C maakt de urine zuurder en dit maakt het milieu in de blaas nog onaantrekkelijker voor bacteriën. In Puur Cranberry Compleet 27,5 mg Vitamine C (als ascorbinezuur).


  Dosering
  Doeldier Optimale dosering
  Hond 1-3 capsules (afhankelijk van het lichaamsgewicht)
  Kat 1 capsule

  Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft, 1 maal daags


  Toediening

  Kan over het voer gegeven worden. De capsules kunnen geopend worden om zo goed gemengd te worden met het voer. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. De capsules kunnen ook in iets lekkers, bijvoorbeeld kaas of worst gegeven worden.

  Indien de hond het product niet lekker vindt, kan het poeder door wat vlees of yoghurt worden gegeven. Bij katten kan het door wat vlees gegeven worden. Indien het dier het niet lekker vindt Puur Cranberry met een heel klein beetje door het voer mengen en vervolgens de dosering opbouwen.


  Behandelingsduur

  In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

  Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven in een onderhoudsdosering. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.


  Samenstelling

  (per capsule) 275 mg Cranberry extract 25:1 en 27,5 mg Vitamine C (als L-Ascorbinezuur). Microkristallijne cellulose en Siliciumdioxide.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Puur Cranberry ervaringen
 • Super
  Door Laura Franke, zaterdag 10 februari 2024

  De honden hebben geen blaasontsteking meer gehad

 • Wordt goed gegeten door de kat
  Door Bonnie, dinsdag 30 januari 2024

  Het gaat makkelijk over het natvoer en na even één keer aftasten, eet de kat het nu gewoon elke keer helemaal op. We gebruiken het nog te kort om te zeggen of het effect heeft, maar hopelijk werkt het wel.

 • Op aanraden van de dierenarts
  Door Willemijn Van der Burgt, zaterdag 27 januari 2024

  Heb het nog niet zo lang, is nog even afwachten op resultaat.

 • Op advies van dierenarts..puur cranberry
  Door Willemijn Van der Burgt, vrijdag 26 januari 2024

  Op advies van de dierenarts, heeft toch wel even de tijd nodig of het helpt..

 • Puur cranberry
  Door Cecilia, woensdag 17 januari 2024

  Ik vind de Cranberry van puur een geweldig product Mijn teefje van 13 kampt al een jaar met blaasontsteking. We zijn al naar Utrecht met haar geweest, iedere keer weer een andere antibiotica En het kwam steeds terug, ze begon weer veel te plassen, dus weer de luier aan. Ze staat nu toch al een tijdje op deze capsules en ze krijg dat 3 keer per dag en ze doet er heel goed op.