Service
Winkelwagen
Menu

Puur Vita-min Hond/Kat

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 18,35
(€ 244,67 / kg)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Puur Vita-min - Puur Vitaminen en Mineralen

  Een gezond immuunsysteem is een van de ingrediënten voor een gezond leven. Om de weerstand optimaal te houden is het noodzakelijk dat honden en katten alle benodigde vitaminen en mineralen in voldoende mate binnen krijgen. Soms kan een hond of kat echter net een beetje extra weerstand gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens het aansterken of bij de overschakeling van zomer- naar wintervacht. Puur Vita-min bevat een uitgebalanceerde samenstelling van alle benodigde vitaminen en mineralen wat preventief bijdraagt aan een goede weerstand en daarmee een gezond immuunsysteem. Het kan uitstekend worden gegeven als aanvulling op het voer, bijvoorbeeld bij oudere honden of juist bij pups (tijdens dracht en lactatie alleen toedienen na overleg met behandelend dierenarts).

  Toediening

  Bij het gebruik voor een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van 2 tot 6 weken. Het wordt geadviseerd om nog enige weken door te gaat met het toedienen van het product nadat verbetering is waargenomen. Bij langdurig ongemak is het effect van Puur Vita-min meestal na 1 tot 3 weken zichtbaar. Bij verbetering kan worden over gegaan op een onderhoudsdosering, welke ongeveer de helft van de gebruikelijke dosering bedraagt. Hou bij het doseren goed de reactie van het dier in de gaten. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn (het kan veilig in dubbele dosering gegeven worden), waarna het geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering kan worden terug gebracht.

  Puur Vita-min kan blijvend gegeven worden en daarnaast goed gebruikt worden in combinatie met andere natuurlijke gezondheidsproducten.

  Dosering

  • Honden < 10 kg en katten, 1 maatschep per dag
  • Honden van 10 tot 25 kg, 1 x daags 2,5 maatschep
  • Honden van > 25 kg, 1 x daags 4 maatscheppen.

  1 maatschep bevat ongeveer 1 gram.

  Samenstelling

  per 1 gram:

  22,5 mg MSM (Methylsulfonylmetha(a)n(e)), 4,5 mg Calcium (citr./-Phosph.), 4,5 mg Magnesium (-citr.), 4,1 citrusbioflanoïden, 3,4 mg Kalium (chlor.), 1,2 mg Fosfor (calciumphosph.), Bamboe. Hulpstof: Cellulose. 

  Toevoegingsmiddelen: 

  Vitaminen en provitaminen: 270 ug Vitamine A, 2,3 mg Vitamine B1, 1,4 mg Vitamine B2, 9,0 mg Vitamine B3, 5 mg Vitamine B5, 2,2 mg Vitamine B6, 0,74 ug Biotine, 6,0 ug Foliumzuur, 22,5 ug Vitamine B12, 18,6 mg Vitamine C, 0,9 ug Vitamine D, 1,9 mg Vitamine E, 5,5 mg Choline. 

  Sporenelementen: 0,45 mg Zink, 0,45 mg IJzer, 0,14 mg Mangaan, 3,6 ug Selenium, 2,8 ug Koper, 1,16 ug Jodium. 

  Aminozuren: 2,3 mg PABA, 1,13 mg L-lysine HCl. 

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Puur Vita-min Hond/Kat ervaringen
 • Goed
  Door Marieke de Bruijn, donderdag 8 februari 2024

  Goed product, hond is zienderogen fitter en vrolijker.

 • echt gezond
  Door Beril, dinsdag 19 december 2023

  Het is echt gezond product maar niet supper lekker.

 • Top product
  Door Margot, dinsdag 7 november 2023

  Gehaald voor een jonge kat met een terugkerende verkoudheid (al naar dierenarts geweest, antibiotica kuur gehad maar blijft terugkomen). Het product ruikt heel sterk, niet erg lekker, maar beide katten vinden dit niet storend en eten het door natvoer heen. De verkoudheid van de jonge kat was in een paar dagen weer voorbij en is ook niet meer teruggekomen sinds we op de onderhoudskuur (halve dosering) zijn overgegaan. Onze andere kat krijgt het ook, hij heeft astma en is nog wel eens wat benauwd maar hij heeft al weken geen echte aanval meer gehad. 75 gram doe je heel lang mee

 • Baat het niet, dan schaadt het niet.
  Door Ken, vrijdag 8 september 2023

  Gebruik het al een tijdje voor mijn 2 katers (7&8jr), heb wel het idee dat de vacht er beter op is geworden en ze vinden het ook niet vies.

 • Niet gelukt
  Door Tanja, vrijdag 24 februari 2023

  Mijn hond wilde niets eten waar het poeder over/door zat. Zelfs niet door zijn water.