Service
Winkelwagen
Menu

Puur Kidney

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, donderdag in huis
€ 24,95
(€ 0,08 / st)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Puur Kidney - Puur Nier

  Puur Kidney kan worden ingezet ter ondersteuning van de algehele nierfunctie bij katten en honden. Het aanvullend diervoeder is een natuurlijk supplement wat bestaat uit een kruidenmengsel.


  Dosering
  Doeldier Optimale dosering
  Hond > 15 kg 2 tabletten
  Hond < 15 kg 1 tablet
  Kat 1 tablet
  1 tablet = circa 150 gram

  Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft, 2 - 3 maal daags.


  Toediening

  Puur Kidney kan rechtstreeks in de mond, in een stukje brood of in iets lekkers gegeven worden. Voor optimaal resultaat dient dit natuurproduct te worden opgenomen door het schone mondslijmvlies. Geef het daarom minstens een half uur voor of na het voeren.


  Behandelingsduur

  Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de 'prikkel' opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.


  Samenstelling

  Een verdund extract van Echte guldenroede (Solidago virgaurea) en Lespedeza. Hulpstoffen: lactose en magnesiumstearaat.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Puur Kidney ervaringen
 • Poes van 16 knapt geweldig op.
  Door Shae, woensdag 16 augustus 2023

  Onze poes van 16 knapt heel erg op. Het is een binnen poes en ze plaste enorm op de kattenbak, tevens begon ze vaker te spugen. Ik zei tegen mijn man, ik denk dat we rekening moeten houden met dat dit niet lang meer haar duren. We hadden erg met haar te doen, haar dag bestond voornamelijk uit drinken en plassen en ze verstopte zich onder bed of in mijn kledingkast, ze voelde zich duidelijk erg naar. Nu ben ik dit gaan geven sinds een week en haar plassen zijn nog maar eenderde van wat het vorige week was, ook staat ze niet met de hele dag bij een van de drinkbakken. Wel ben ik direct de dubbele dosis gaan geven( 2 kleine pilletjes) mogelijk uiteindelijk de helft maar voor nu ik had niet beter kunnen wensen. Ook ligt ze op bed en niet eronder weggedoken, is actief en ziet ze er weer gelukkig uit, godzijdank. Ik zou het iedereen aan bevelen dit te proberen ter ondersteuning, die te maken heeft met een kat met nierproblemen en vooral heel veel natvoer te geven,

 • Kat met nierproblemen
  Door Paula Koopmy, dinsdag 31 januari 2023

  Ik ben sinds kort begonnen met Puur Kidney omdat mijn kat van 15 jaar problemen kreeg met haar nieren. Ik merk dat ze minder braakt en ook wat actiever wordt.

 • klein pilletje
  Door Anja, woensdag 30 november 2022

  Het duurt wel even voor je reactie ziet maar het werkt wel. De nierwaardes van onze hond zijn zelfs verbetert. Maar dat zal misschien ook andere oorzaken hebben. Heb wel vertrouwen in dit middel.

 • Momenteel nog aan het nemen
  Door Luci, woensdag 14 september 2022

  Tabletjes zijn klein dus hij neemt ze goed in. Heb het gevoel dat híj er goed op reageert even afwachten op langere termijn

 • Hoopvol
  Door Ingrid, donderdag 21 juli 2022

  Mn kat van 17 jaar met voedselallergie en nierfalen was er slecht aan toe. Ze wilde niet meer eten maar at wel het liefst de hele dag add one van Porus (zalmsaus goed voor de nieren, helaas niet meer te krijgen). Ik dacht nu echt dat het gedaan was en ging op zoek naar een natuurlijk middel ter ondersteuning van haar nieren. Ze is daarnaast een moeilijke eter en erg kieskeurig. Het pilletje zo geven gaat niet, ze laat het liggen helaas. Alleen als ik het fijn stamp tot poeder en vermeng met die zalmsaus eet ze het op en ze krijgt het nu 3x per dag. Nu na een week heb ik het idee dat het weer wat beter gaat, ze begint weer wat brokken te eten en komt af en toe weer kroelen. Ze is in ieder geval weer wat rustiger geworden en haar plasjes zijn kleiner. Ik ga hiermee door in de hoop dat ze er nog meer beter van wordt zover dat kan. Hopelijk komen de zalmsausjes weer in de verkoop om haar pillen in te mengen want ze krijgt soms ook stukje pil tegen diaree. Zonder deze zalmsaus krijg ik er geen pilletje in, ook niet in natvoer dat ze laat staan.