Service
Winkelwagen
Menu

Puur Dolor

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 28,95
(€ 289,50 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Puur Dolor

  Puur Dolor is een aanvullend diervoeder te gebruiken bij verschillende lichamelijke ongemakken. Het zorgt voor het behoud van soepele gewrichten en de verzorging van zwaarbelaste spieren. Puur Dolor heeft een mild ontspannende (Lavendel) en opwekkende werking. Bovendien bevat een aantal natuurlijke middelen zoals boswellia, kurkuma en gember dat een lichaamseigen ontstekingsremmende functie stimuleert.

  Puur Dolor voor hond en kat

  Voor hond en kat kan de Puur Dolor ondersteunen in herstelperiodes. Het heeft bekend een positieve invloed op het zenuwstelsel en de zenuwen. Het is daarom inzetbaar voor ongemakken aan het bewegingsstelsel en de spijsvertering. 

  Wil je de Puur Dolor met regelmaat gebruiken voor je hond of kat? Kies dan de 100 ml verpakking voor paarden. De samenstelling is gelijk. Gebruik het wel in de voor honden en katten voorgeschreven dosering.

  Puur Dolor voor paarden

  Voor paarden is de Puur Dolor vergelijkbaar inzetbaar als voor hond en kat, dus om herstelperiodes te ondersteunen. Vanwege de positieve invloed op het zenuwstelsel/zenuwen is het goed te gebruiken bij lichamelijke ongemakken aan de spijsvertering en het bewegingsstelsel. 

  Wanneer kan je Puur Dolor gebruiken?

  Puur Dolor is te gebruiken bij:

  • Ongemakken aan de gewrichten
  • Maagklachten
  • Ondersteuning aan de lever
  • Na trauma, zoals een val of verstuiking
  • Herstelperiodes

  Wanneer kan je Puur Dolor niet gebruiken?

  Bij dracht en lactatie wordt er geadviseerd om met je behandelend dierenarts te overleggen. Tot op heden zijn er geen bijwerkingen van dit product bekend of gemeld.

  Puur Dolor dosering

  Geef Puur Dolor tenminste een half uur voor of na het eten, zodat het door het schone mondslijmvlies kan worden opgenomen. Indien jouw hond of kat de druppels niet accepteert, geef deze dan door het voer of op een warm lepeltje (minimaal 70 graden) waardoor de alcohol uit het product verdampt.
  Indien dit niet voldoet, is het mogelijk om de dagelijkse hoeveelheid in 1 keer te geven of zelfs 1 keer per twee dagen. Dit kan er echter wel voor zorgen dat zichtbaar effect pas later zichtbaar is.

  Hoeveel mag je geven?

  Voor gebruik flacon goed schudden. Geef de druppels minimaal een half uur voor of na het voeren. 

  Dosering    
  Dier Aantal keer Aantal druppels
  Kat 1-2 maal daags 3 druppels
  Hond < 10 kg 1-2 maal daags 5 druppels
  Hond 10-25 kg 1-2 maal daags 10 druppels
  Hond > 25 kg 1-2 maal daags 20 druppels
  Pony 1-3 maal daags 20 druppels
  Paard 1-3 maal daags 30 druppels

  Duur van de behandeling

  Bij acute situaties is de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Zie je verbetering? Ga nog enkele dagen door met het geven van Puur Dolor.
  Bij langdurige gebruik is het optimale resultaat vaak na 1 tot 3 weken. Raadzaam is om na 6 tot 8 weken een stopweek van 7 dagen door te voeren. Na deze 7 dagen kan je opnieuw starten met de gewenste dosering, waardoor het lichaam opnieuw geprikkeld wordt.

  Samenstelling

  Aqua, Gember (Zingiber officinale), Zoethout (Glycyrrhiza glabra), Hop (Humulus lupulus), Panax Ginseng, Goudpapaver (Eschscholtzia californica), Lavendel (Lavendula officinalis), Javaanse kurkumawortel (Curcuma xan thorrhiza), Spaanse peper (Capsicum annuum). Alcohol 30% v/v.

  Natuurlijke aromatische stoffen (toevoegingsmiddelen) (per ml): Boswellia serrata 0,001 ml.

  De samenstelling van hond/kat en paard is gelijk, alleen de inhoud van de verpakking is groter omdat de dagelijkse dosering voor een paard aanzienlijk hoger is. Je kunt er bij regelmatig gebruik dus ook voor kiezen om de grotere verpakking (100 ml) te gebruiken voor jouw hond of kat.

  Bewaren

  Houd de flacon uit direct zonlicht en bewaar het product droog bij een temperatuur van 5 tot 20 graden Celsius. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket of op het doosje.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Puur Dolor ervaringen
 • Dolor
  Door Suzan, vrijdag 10 mei 2024

  Saartje rent weer als een jonge kievit

 • Top
  Door Hanneke, donderdag 4 januari 2024

  Het product doet wat hij hoort te doen

 • Top product
  Door Imma Kortenoeven, vrijdag 29 december 2023

  Werkt perfect als ontstekingsremmer . Kalmeert en geeft een rust

 • Lijkt te werken tegen pijn in heup
  Door Stanneke, vrijdag 3 november 2023

  Onze labrador van 13 heeft een versleten heup. Met deze druppels lijkt hij geen pijn te hebben met lopen.

 • Gebruik dit al langer
  Door Linda, donderdag 28 september 2023

  Ik gebruik het al een tijd voor onze mechelaar van 9. Hij blijft ook na behendigheid soepel. Ook anderen dit aangeraden voor hun kleine hond. Ook zij zagen duidelijk verschil. Zorg wel dat de dierenarts eerst je hond heeft gecheckt op gezondheid. Dit is geen geneesmiddel, maar kan prima ondersteuning geven voor sporthonden en bv senioortjes.