Service
Winkelwagen
Menu

Puur Hypersex

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 21,80
(€ 436,00 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Puur Hypersex - Puur Geslachtsdrift

  Puur Hypersex is een aanvullend diervoeder voor honden, katten en konijnen. Specifiek voor het mannelijke geslacht van deze dieren: reuen, katers en rammelaars. Het draagt bij aan de vermindering van hinderlijke en overmatige geslachtsdrift en is daarnaast in te zetten bij roodheid aan de voorhuid veroorzaakt door hyperseksueel gedrag.

  Advies

  Druppeltjes bloed uit de penis en een teveel persen bij ontlasting kunnen veroorzaakt worden door een zwelling van de prostaat en zijn altijd een reden om uw dierenarts te bezoeken. Ga ook naar de dierenarts als er na 3 weken geen verbetering merkbaar is. Vermijd zoveel mogelijk contact met loopse teven of krolse poezen of voedsters. Grote onrust en wanneer uw dier prikkelbaar is, rijden, in huis plassen (sproeien) en een etterige afscheiding uit de voorhuid kunnen gevolgen zijn van verhoogde geslachtsdrift. In een enkel geval kan bij gebruik van de druppels een kort durende verergering van de klachten optreden. Als deze verergering direct na begin gebruik hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis te halveren of een dosering over te slaan.

   

  Dosering  
  Doeldier 2-3 maal daags
  Hond 5-10 druppels
  Kat 3-5 druppels
  Konijn 3-5 druppels

  1 ml is 20 druppels. De behandelingsduur is 3- 6 weken. Na ongeveer 3 dagen tot een week moet het middel aanslaan. Is er geen effect merkbaar, dan kan de dosis worden verhoogd tot maximaal een dubbele dosering.

  Toediening

  Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

  Indien de kat of het konijn de druppels niet accepteert, doe de druppels door het voer of op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Bij de kat kunnen de druppels aangebracht worden op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

  Samenstelling

  Aqua, Tijm (Thymus vulgaris), Monnikspeper (Agnus castus), Echte marjolein (Origanum majorana), Hop (Humulus lupulus), Mariadistel (Silybum marianum). Alcohol 35% v.v.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Puur Hypersex ervaringen
 • Hyper sex
  Door Brigitte, dinsdag 2 april 2024

  Het werkt wel maar niet voldoende. Het is heel lastig om uit te zoeken welke dosering je moet geven

 • Hyper sex
  Door John Jansen, donderdag 1 februari 2024

  Helaas bij onze Joop ( australian Cattle Dog) heeft het geen effect, hij gaat er nog voor 100% in.

 • Perfect
  Door Sabine, donderdag 4 januari 2024

  Het helpt echt met t hormonale gedrag te temmen bij mijn reu. Mijn andere reu die vertoont extreem veel rijgedrag en bij hem helpt t helaas niet. Dus het is de ene hond voor de andere

 • Weinig effect
  Door C.Konings, zondag 17 december 2023

  Tot mijn spijt moet ik aangeven dat de druppels helemaal geen werking hebben.De situatie bij mijn hond is niet veranderd. Weggegooid geld. Sorry maar het is zo.

 • Jammer maar geen succes
  Door Paulien Boerhoop, woensdag 8 november 2023

  Onze reu was behoorlijk van slag door alle loopse dames in de buurt Druppeltjes “Hypersex” geprobeerd, maar helaas zonder succes