Service
Winkelwagen
Menu

GPS Trackers voor honden

Een GPS tracker kan helpen om jouw hond gemakkelijk terug te vinden. Hiernaast kan je jouw hond er ook mee trainen, zodat hij op jouw commando via de tracker terug naar je toe komt. Zo verlies je jouw viervoeter niet meer uit het oog!

Meer informatie

1 - 2 van 2 Producten

GPS tracker voor hond

De GPS tracker van Weenect GPS Tracker – Hond beschikt over een tril- en rinkelfunctie, deze functie kun je gebruiken om jouw hond te trainen het geluid te associëren met een maaltijd. Zo zal je hond sneller bij je terugkeren na het horen van het geluid. Hiernaast kan je ook een veilige zone instellen op de GPS van Weenect, wanneer je hond de zone verlaat krijg je als eigenaar een alert zodat je hierop kan handelen. De GPS tracker is geschikt voor honden vanaf 4 kilogram, is ook waterdicht en heeft een batterijduur van zeker 72 uur.

Wil jij ook de stappen, calorieën, afstanden en trainingstijden bijhouden van jouw huisdier? Dan is de Duvo+ Fitpet een interessante tracker! Deze tracker houdt gedurende 7 dagen de gegevens bij en is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te stellen.

GPS tracker hond zonder abonnement

Een GPS tracker heeft een mobiel netwerk nodig om de GPS locatie van jouw hond naar jouw smartphone te sturen. Hierdoor zijn de trackers voorzien van een SIM-kaart. Hiervoor zijn verschillende abonnementen mogelijk, de kosten hiervoor zijn vergelijkbaar met die van je telefoonabonnement. Bij een abonnement kan je kiezen om per maand, een jaar of zelfs drie jaar vooruit te betalen met de daarbij horende voordelen. Bij de Tractive GPS Tracker incl. Activity Monitoring – Hond heb je zelfs keuze uit meerdere soorten abonnementen. Zie hiervoor de website van Tractive voor het actuele aanbod. Met de aanschaf van een GPS tracker krijg je ook toegang tot de app, zodat jij jouw hond gemakkelijk kan traceren!