Service
Winkelwagen
Menu

Puur Sinus

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 19,85
(€ 397,00 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Puur Sinus

  Het aanvullende diervoeder geeft verlichting aan de luchtwegen en stimuleert een doelmatige ademhaling. Puur Sinus draagt bij aan een doelmatige ademhaling en om vrijer door de neus te ademen. Daarnaast verhoogt het de weerstand van het organisme. Het vloeibare supplement is geschikt voor honden, katten, paarden en pony's.

  Puur Sinus dosering

  Dosering    
  Dier Aantal keer Aantal druppels
  Paard 1-3 maal daags 15 druppels
  Hond 1-3 maal daags 10 druppels
  Kat 1-3 maal daags 5 druppels

  Goed schudden voor gebruik. 1 ml = 20 druppels.

  Toediening

  Het product is een aanvullend diervoeder en kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

  De druppels kunnen ook worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

  Behandelingsduur

  In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan worden overgegaan op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

  Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de prikkel opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

  Samenstelling

  Aqua, Glucerin(e), rode zonnehoed (Echinacea purpurea), gewone vlier (Sambucus nigra), lapacho (Pau d'Arco), grote weegbree (Plantago major). 

  Puur Sinus is vanaf heden alcoholvrij voor een betere acceptatie.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Puur Sinus ervaringen
 • Niet lekker
  Door Sylvia Boer, maandag 11 december 2023

  Ik had het besteld omdat mijn kat veel niest en vol zit maar ze vindt het helaas niet lekker dus ik krijg de druppels niet binnen....alleen als ik het vermeng met melk maar ik begreep dat het dan niet genoeg wordt opgenomen.

 • Chronische niesziekte
  Door Monica, zaterdag 9 december 2023

  Werkt prima. Druppels op n bordje met kattenmelk en ze krijgen het binnen.

 • Prima
  Door Anita Andela, maandag 27 november 2023

  Prima

 • Nog niet duidelijk.
  Door Raaf Smits, zaterdag 30 september 2023

  Met het in huis halen van een kitten speelde bij mijn oudere katten hun chronische niesziekte weer op. Dit product lang gebruikt, twee keer op een dag Het lijkt wel te werken, maar je hebt een lange adem nodig. Vraag is dan of het echt nodig was. Geen spijt van de aankoop, maar ook niet overtuigd van het effect. Een baat het niet dan schaadt het niet verhaal.

 • Zeer goed
  Door Joker , zaterdag 3 juni 2023

  Zeer goed