Service
Winkelwagen
Menu

Puur Pseudo Pregnancy

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, maandag in huis
€ 21,75
(€ 435,00 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Puur Pseudo Pregnancy - Puur Schijnzwanger

  Puur Pseudo Pregnancy is een aanvullend diervoeder dat toegediend kan worden aan dieren die een verstoring na de loopsheid of krolsheid hebben en daardoor denken dat ze dragend zijn van jongen. Daarnaast helpt het vloeibare supplement bij wisselende stemmingen en ongemakken tijdens en na de cyclus bij teven, poezen en konijnen (voedsters).

  Gedragsverandering

  Vaak is als eerste waar te nemen dat teven zich vanaf de loopsheid of krolsheid anders gaan gedragen. Bij dieren die bevrucht zijn, begint vanaf die periode de progesteronspiegel te stijgen, bij onbevruchte schijnzwangere teven gebeurt hetzelfde. Na de bevalling daalt deze progesteronspiegel weer en zorgt het hormoon prolactine ervoor dat de melkproductie op gang komt. Dit hormoon is ook van invloed op het gedrag van teven.

  Symptomen

  Veel schijnzwangere teven trekken zich graag terug, willen een holletje maken, worden snauwerig, eten minder goed en willen minder graag naar buiten. Weer andere teven worden aanhankelijk of erg pieperig. Sommige teven gaan op zoek naar surrogaatjongen en slepen alles dat door kan gaan voor een pup, bijvoorbeeld sokken, pantoffels of speeltjes, mee naar hun nest. Schijnzwangerschap kan een erg onprettige periode zijn, zowel voor de teef als voor de baas.

  Puur Pseudo Pregnancy dosering

  Dosering  
  Doeldier Optimale dosering
  Konijn 3 - 5 druppels
  Kat 6 - 10 druppels
  Hond 10 - 15 druppels
  20 druppels = circa 1 ml.

  Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft, 3 maal daags.

  Toediening

  Begin met de toediening van Puur Pseudo Pregnancy aan het einde van de loopsheid/krolsheid en zet het product in tot het tijdstip waarop de schijndracht normaliter over zou zijn gegaan. In gevallen van zeer hevige verstoring na de loopsheid/krolsheid kan het raadzaam zijn om al tijdens de loopsheid/krolsheid met de inzet van Puur Pseudo Pregnancy te beginnen of om uw dierenarts te raadplegen. Wanneer Puur Pseudo Pregnancy wordt ingezet moet het middel na ongeveer drie dagen tot een week aanslaan. Is er geen effect merkbaar, dan moet de dosis worden verhoogd. Het product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Het is een aanvullend diervoeder.

  Samenstelling

  Duivelsdrek (Asa foetida), haver (Avena sativa), echte salie (Salvia officinalis). Alcohol 29% v/v. 

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Puur Pseudo Pregnancy ervaringen
 • Pseudo pregnancy
  Door Sonja, woensdag 3 april 2024

  Ik begin op de eerste dag van de loopsheid met deze druppels, voorheen begon ik in de laatste week maar toen had ze er niet veel baat bij. Nu meteen beginnen en dan nog een paar weken volhouden als de loopsheid voorbij is. Prima resultaat

 • Schijndrachtig
  Door Janny, dinsdag 13 februari 2024

  Heel fijn spul reageert er heel goed op Weer rustig

 • Pseudo pregnancy
  Door Miranda, dinsdag 2 januari 2024

  Top product! Onze hond eet tijdens schijnzwanger moeizaam. Valt daardoor behoorlijk af. Druppels daarom heel makkelijk, ook als ze niet eet. Wel duurt t even voor het werkt. Heel blij met druppels omdat ze dan in ieder geval iets eet. Nu langzaam meer kip met rijst. Het enige wat ze wil.

 • Goed product
  Door 'n t, maandag 8 mei 2023

  Het product doet waar het voor bedoeld is

 • Schijn-moederschap opgelost
  Door Renate, woensdag 12 april 2023

  Puur Pseudo Pregnancy zijn druppels die je drie keer per dag aan de voeding toevoegt. Mijn hond is kieskeurig en slikt het. Aan het eind van de loopsheid beginnen en een paar maanden volhouden: het werkt. Geen gevecht meer rondom knuffels die tot pup zijn gebombardeerd, of depressief cocoon gedrag.