Medicijnen - Supplementen

Medicijnen - Voedingssupplementen - Honden

Bij Medpets vind je een groot assortiment geneesmiddelen en voedingssupplementen voor jouw hond. Wanneer jouw hond speciale dieetvoeding krijgt, is het niet altijd nodig om daarnaast nog een voedingssupplement toe te dienen. Aan kwaliteitsvoeding zijn de benodigde vitaminen en mineralen die jouw hond nodig heeft al toegevoegd. Toch kan het weleens verstandig zijn om voedingssupplementen aan jouw hond te geven. Bijvoorbeeld na een operatie, ziekte of wanneer jouw hond op leeftijd begint te raken. Honden kunnen ook voedingssupplementen nodig hebben, omdat zij door een allergie huidproblemen of darmklachten hebben. Er zijn zeer veel verschillende soorten voedingssupplementen voor zeer uiteenlopende klachten zo zijn er bijvoorbeeld voor jonge en oudere honden speciaal aangepaste gewrichtssupplementen. Tevens zijn er ook natuurlijke pijnstillers of producten om de huidconditie te verbeteren. Zo is er voor vrijwel iedere hond wel een geschikt medicijn of voedingssupplement.

Medicijnen en voedingssupplementen toedienen

Bij lang niet alle honden is het makkelijk om pillen of een vloeibaar supplement in te geven. Daarom bevat het assortiment van Medpets ook bijvoorbeeld de Easypill. De Easypill is zacht en kneedbaar waar een tablet of medicijn in te verdelen en portioneren is. Daarnaast zijn er ook handige pillenschieters om je te helpen de pillen in te brengen.

Eenvoudig bestellen

Bestel medicijnen en voedingssupplementen voor jouw hond makkelijk, snel en veilig bij jouw online dierenapotheek Medpets.nl.

Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit