Service
Winkelwagen
Menu

Yora

Yora is ontworpen om ’s werelds meest ethische en duurzame dierenvoeding te zijn. Tom Neish werkt al meer dan 20 jaar in de huisdierenindustrie als ontwerper en productontwikkelaar, hierdoor heeft Tom in de loop van de jaren veel geleerd over wat een goede voeding voor huisdieren maakt en hoeveel mensen geven om het welzijn van hun huisdieren.

Meer informatie

1 - 1 van 1 Producten

Tom werd bezorgd over de opkomst van voeders voor gezelschapsdieren die vlees van “menselijke kwaliteit” bevatten. Deze eersteklas huisdiervoeders zijn geweldige producten, maar moeten we, nu de aarde opwarmt en de hulpbronnen slinken, echt zoveel vlees aan onze huisdieren voeren? Hun dieet is jammer genoeg niet erg goed voor het milieu.

Daarom ging Tom opzoek naar een alternatief, en zocht hij contact op op met ’s werelds beste experts in diervoeding en entomofagie (de studie van eetbare insecten) en na veel onderzoek kwam hij uit op Hermetia Illucens larven als de meest voedzame en milieuvriendelijke optie. Zo begon Tom een samenwerking met Protix, een high-tech bedrijf gericht op insecten die de larven van Yora wil produceren. Hiernaast werkt Tom ook samen met Will Bisset. Will heeft een encyclopedische kennis van diervoeding, en zijn opleiding omvat een graad in biologie met de nadruk op dierfysiologie en celbiologie.

Als we de huisdieren van de wereld kunnen laten afzien van vlees en kunnen overgaan op insecten, dan zullen we een enorme positieve verandering teweegbrengen voor de toekomst van onze planeet.

Yora Hondenvoer

Het is al een tijdje bekend dat insecten deel uitmaken van het natuurlijke dieet van honden en katten. Ze jagen in het wild namelijk ook op insecten. Het is dan ook een belangrijke voedselbron voor kleine wilde katten met veel eiwitten. De voeding is dan ook goed voor botten, gewrichten en darmen. Het heeft een knapperige textuur met een lekkere smaak doordat het op een lage temperatuur is gekookt.

Yora Puppyvoer

Ook puppy’s kunnen Yora hondenvoer eten. Het biedt een uitstekende uitgebalanceerde maaltijd voor alle hondenrassen onder de 12 maanden.

Filters

Sorteren

Filters

  • Dier
  • Categorie
  • Voeding
  • Prijs