Service
Winkelwagen
Menu

Royal Canin Hondenvoer

Royal Canin is al sinds 1968 bezig om voor jouw trouwe viervoeter het beste voer te creëren. Dit heeft tot nu toe geleid tot 4 gerichte voerlijnen. Zo heeft Royal Canin de Veterinary Diet, Breed Health Nutrition, Size Health Nutrition en de Health Care Nutrition.

Meer informatie

1 - 24 van 197 Producten

Veterinary Diet bestaat uit allerlei hoogwaardige dieetvoedingen. Breed Health Nutrition bevat allerlei rasspecifieke droog- en natvoedingen. Size Health is gespecialiseerd in de grootte en de levensfase van honden. Health Care Nutrition heeft allerlei soorten voer voor een specifiek gezondheidsdoel.

 

Royal Canin Veterinary Diet

Onder de naam Veterinary Diet ontwikkelt Royal Canin dieetvoer voor honden. De samenstelling van dit dieetvoer is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Royal Canin Veterinary Diet is in principe uitsluitend verkrijgbaar bij de dierenarts. Je kunt Veterinary Diet echter ook bij Medpets.nl bestellen.

Royal Canin Breed Health Nutrition

Royal Canin Breed Health Nutrition is een bekende voerlijn die gespecialiseerd is in perfect droog- en natvoer voor alle hondenrassen. Royal Canin heeft na jarenlang onderzoek gekeken wat er voor een bepaald ras belangrijk is. Zo heeft een Maltheser meer belang bij ingrediënten die een glanzende vacht bevorderen. Een Boxer heeft weer meer baat aan ingrediënten die de spieren ondersteunen. Daarbij heeft Royal Canin elk ras opgedeeld in Junior en Adult. Dit is omdat de focus bij puppy’s en jonge honden meer ligt bij de opbouw van spieren en de ondersteuning van het ontwikkelende immuunsysteem. Bij oudere honden ligt de focus meer op de ondersteuning van de gewrichten, vacht, hart en nieren.

Royal Canin Size Health Nutrition

Royal Canin Size Health Nutrition is kwalitatief goed hondenvoer van allerlei soorten groottes en leeftijden. Voor elke leeftijdscategorie en grootte heeft Royal Canin specialistisch voer in deze voerlijn. De droogvoedingen lopen uiteen van X-Small Puppy voer tot aan Maxi Adult voer. Het verschil zit hem in het feit dat bij grotere honden de focus meer ligt bij de ondersteuning van gewrichten. Bij kleinere honden ligt de focus meer bij de vacht en organen.

Royal Canin Health Care Nutrition

De Royal Canin Health / Care Nutrition voerlijn bestaat uit allerlei soorten voedingen voor een specifiek gezondheidsdoel. Deze lijn heeft verschillende soorten droog- en natvoer, uiteenlopend van voer voor honden met spijsverteringsproblemen tot aan voer voor gesteriliseerde of gecastreerde honden. Voor elk ondersteunend aspect is er wel een specialistisch voeding beschikbaar.