Service
Winkelwagen
Menu

Hill's Hondenvoer

Meer informatie

1 - 24 van 118 Producten

Hill’s hondenvoer voor honden met aandoeningen

Hill’s hondenvoer draagt bij aan de gezondheid van je hond. Het verhaal van Hill’s begint in 1939. Dierenarts Mark Morris is ervan overtuigd dat huisdieren met bepaalde problemen behandeld kunnen worden door middel van zorgvuldig samengestelde voeding. Een citaat waarmee hij bekend is geworden luidt als volgt: ”Neem de gezondheidszorg voor huisdieren net zo serieus als dat van onszelf”. Mark Morris zag een verband tussen slechte voeding en de gezondheid van een dier. Op dat moment was hij ervan overtuigd om dierenvoeding te ontwikkelen die kwalitatief beter en gezonder was dan alle andere dierenvoedingen uit die tijd. Een andere gebeurtenis uit die tijd die Mark Morris heeft doen bewegen is het nierprobleem van een hond van een goede vriend van hem. Toendertijd bestond er nog geen nierspecifiek hondenvoer die een ondersteunende werking zou kunnen hebben. Mark wist dat veel hondenvoedingen uit die tijd veel fosfor en eiwit bevatten voor een betere smaak. Met al die gegevens begon Mark met de ontwikkeling van smakelijk hondenvoer met weinig zout. Die leidde uiteindelijk tot de Hill’s Presciption Diet K/D lijn. Dit was de eerste voerlijn van Hill’s die speciaal gericht was op een specifiek medisch probleem, zoals nierproblemen. Na deze lijn volgden er natuurlijk veel meer. Vandaag de dag zijn er verschillende voerlijnen van Hill’s verkrijgbaar die bijdragen aan de gezondheid van jouw huisdier.

Hill’s Science Plan

Met Hill’s Science Plan krijgt jouw hond een voeding die perfect in balans is en bijdraagt aan een optimale gezondheid, ongeacht de levensfase waarin de hond zich bevindt. De voedingen van Hill’s Science Plan bevatten antioxidanten die het immuunsysteem van jouw hond ondersteunen. Bijvoorbeeld de Hill’s Science Plan – Mature/Adult Active Longevity – Medium – Lamb & Rice. Dit overheerlijke droogvoer is speciaal samengesteld om een goede spijsvertering en een goede mobiliteit te ondersteunen. Zeer geschikt voor de wat oudere honden.

Hill’s Prescription Diet

Speciaal voor honden met een aandoening heeft Hill’s Prescription Diet ontwikkeld. Dit is een breed assortiment nat- en droogvoer dat jouw hond ondersteunt wanneer hij last heeft van de urinewegen, huid, vacht, lever, het maag- en darmstelsel, de gewrichten, overgewicht of een voedselallergie. Voor elk van deze aandoeningen heeft Medpets een droog- en natvoeding in het assortiment. Bijvoorbeeld de Hill’s i/d Low Fat – Digestive Care – Prescription Diet – Canine. Dit droog- en natvoer is speciaal ontwikkeld voor honden met een laag vetgehalte dat de behandeling van gastro-intestinale aandoeningen , zoals winderigheid, diarree, pancreatitis en maagaandoeningen ondersteunt. Voor de urinewegen, huid, vacht, lever, gewrichten, voedselallergie en overgewicht heeft Hill’s allemaal apart droog- en natvoer.

Hill’s Ideal Balance

Ideal Balance van Hill’s is een gezondheidsvoeding voor jouw hond. Het nat- en droogvoer ondersteunt de algehele gezondheid, immuniteit, huid, vacht en spijsvertering. Hill’s Ideal Balance heeft kip als enige bron van proteïne en bevat geen toegevoegde kleur-, smaak- en conserveermiddelen. Daarnaast is deze voeding vrij van maïs, tarwe en soja. Een populaire droogvoeding uit deze voerlijn is de Hill’s Ideal Balance – Canine Adult No Grain – Chicken. Dit is 100% uitgebalanceerd droogvoer, zonder kunstmatige toegevoegde kleur- smaak- of conserveermiddelen.

Hill’s hondenbrokken en natvoer

Hill’s hondenvoer is verkrijgbaar in hondenbrokken en natvoer. De textuur van de hondenbrokken is getest en de brokken zijn afgestemd op de grootte van je hond. Het natvoer van Hill’s is een smakelijke maaltijd voor je hond. Deze kun je gebruiken als hoofdmaaltijd of als smakelijke saus.

Hill’s hondenvoer per levensfase

Hill’s hondenvoer is er voor puppy’s, volwassen honden en senior hondenvoer. In welke levensfase je hond ook is, Hill’s hondenvoer is er voor alle leeftijden. Hill’s puppyvoer ondersteunt een gezonde ontwikkeling van je pup en Hill’s senior hondenvoer draagt bij aan de mobiliteit en hersenfunctie.