TROVET Unique Protein Worst

Product afbeelding van TROVET Unique Protein Worst
Productafbeelding /1
Product afbeelding van TROVET Unique Protein Worst

TROVET Unique Protein Worst is een unieke lijn van hypoallergeen voer waarbij elk van de producten slechts 1 unieke dierlijke eiwitbron bevat die zelden een allergische reactie veroorzaakt.

   Meer informatie
10 varianten, vanaf: € 5,95

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €49,-

12 varianten, vanaf: € 5,95
Mail bij voorraad 
Product Prijs Voorraad Bestellen
TROVET Unique Protein (Lamb) worst - 1 x 800 gr   € 5,95
TROVET Unique Protein (Lamb) worst - 4 x 800 gr   € 22,95
TROVET Unique Protein (Rabbit) worst - 1 x 800 gr   € 5,95
TROVET Unique Protein (Rabbit) worst - 4 x 800 gr   € 22,95
TROVET Unique Protein (Turkey) worst - 1 x 800 gr   € 5,95
TROVET Unique Protein (Turkey) worst - 4 x 800 gr   € 22,95
TROVET Unique Protein (Quail) worst - 1 x 800 gr   € 5,95
TROVET Unique Protein (Quail) worst - 4 x 800 gr   € 22,95
TROVET Unique Protein (Horse) worst - 1 x 800 gr   € 5,95
TROVET Unique Protein (Horse) worst - 4 x 800 gr   € 22,95
TROVET Unique Protein (Venison) worst - 1 x 800 gr   € 6,95 Momenteel uitverkocht
TROVET Unique Protein (Venison) worst - 4 x 800 gr   € 24,95 Momenteel uitverkocht
Productinformatie

TROVET Unique Protein Worst is een unieke lijn van hypoallergeen voer waarbij elk van de producten slechts 1 unieke dierlijke eiwitbron bevat die zelden een allergische reactie veroorzaakt.

Wat is een eliminatie dieet?

AIs bij uw hond of kat voedselovergevoeligheid, -intolerantie of -allergie is vastgesteld door de dierenarts, kunt u beginnen met elimineren. Het doel van een eliminatiedieet is het dier klachtenvrij krijgen en achterhalen welk voedingsbestanddeel de klachten veroorzaakt. Dit eliminatiedieet wordt deels zelf bereid en daarbij kiest u dan voor 1 van de Unique Protein voedingen van TROVET. Deze samengestelde voeding bevat dan 1 koolhydraatbron (bijv. rijst of aardappel die u zelf kookt) en 1 nieuwe eiwitbron (TROVET Unique Protein voeding) die het dier nooit eerder gegeten heeft. Deze nieuwe eiwitbron is vaak een dierlijke eiwitbron die gewoonlijk weinig voorkomt in commerciële voedingen. Gedurende 6 tot 8 weken geeft u uw huisdier dan 1 van de TROVET Unique Protein voedingen. Gedurende deze testperiode mag uw huisdier absoluut niets anders eten, omdat dit het stellen van een goede diagnose onmogelijk maakt.

Unieke eiwitbronnen

Belangrijk is te kiezen voor een eiwitbron die het dier nooit eerder heeft gegeten. Als de keuze van de eiwitbron de juiste is gebleken, kunt u uitsluitend overgaan op een van de complete TROVET Hypoallergenic dieetvoedingen die gebaseerd zijn op dezelfde eiwit en koolhydraatbron. Het is dus van belang om al van te voren te kijken welke koolhydraatbron u het beste kunt koken voor uw dier tijdens het eliminatiedieet, rekening houdend met de vervolg voeding.

TROVET Unique Protein Worst

Deze worsten zijn verkrijgbaar in de smaken Lamb, Rabbit, Venison, Turkey, Quail en Horse. Wanneer u er niet zeker van bent of deze worst in de smaak valt bij uw hond kunt u eerst één worst bestellen. Ook zijn ze verkrijgbaar per vier stuks á 800 gram.

Gebruiksadviezen

Aanbevolen gebruiksduur is in eerste instantie 6 tot 8 weken. Naast deze worsten is TROVET Unique Protein ook verkrijgbaar in natvoer in kuipjes van 100 gr. (kat en kleine hond) of 300 gram (hond).

Indicatie

Bij voedselovergevoeligheid, voedselintolerantie en voedselallergie. Deze uiten zich vaak in maag-darmklachten en/of huidklachten.

Eigenschappen

  • Elk product bevat 1 unieke dierlijke eiwitbron.
  • Bevat geen enkele toevoeging van vitaminen en mineralen.
  • Geen verstoring diagnose door andere componenten.
  • Enkel toevoeging van olijfolie en zonnebloemolie.
  • Inzetbaar als zelfkook-eliminatiedieet.
  • Mogelijkheid om zelf dieet samen te stellen met toevoeging van koolhydraatbron (aardappel/rijst) en TROVET Balance (aanvullende hypoallergene mineralen- en vitaminenmix).

U kunt kiezen uit de volgende eiwitbronnen

Product ID: 2491
Beoordelingen voor TROVET Unique Protein Worst

Heb je ervaring met TROVET Unique Protein Worst ? Geef ons dan je mening over dit product.

“Voor de afwisseling”

Door 

Ter afwisseling met de Sanimed worsten. Ik heb er enkele verschillende versies van uitgeprobeerd en de twee westies vinden ze allemaal even lekker.
Zelfde opmerking als voor de Sanimed worsten: korte houdbaarheid in de ijskast en als je porties invriest, moet je ze wel tijdig ontdooien.

“Een bijzondere worst”

Door 

Deze worsten worden door de dierenarts voorgeschreven voor honden met eiwit allergie.
Het zou paardenvlees moeten zijn afkomstig uit Italië; echter er staat geen fabrikant noch plaats van herkomst op ALLE etiketten van Trovet.

Mijn hond eet er dagelijks van.

“Een groot succes”

Door 

De worst is hier een groot succes. Ik gebruik het als beloning tijdens het trainen. Het is gemakkelijk in kleine blokjes te snijden.

“smaakvol, goed verwerkbaar met brokken”

Door 

Makkelijk en smaakvol product. Vooral de lange houdbaarheid is ideaal als we een weekje op vakantie gaan. Verpakking is schoon en makkelijk te verwijderen zonder te knoeien. Ik ruik en proef altijd eerst zelf aan vleesproducten voordat mijn (allergische) hond dit krijgt. Als het niet goed ruikt, dan gaat het weg. Maar deze producten zijn zeer smaakvol.

“Dieet voeding”

Door 

Na 4 verschillende dieetvoedingen, waar onze hond toch steeds weer een allergie voor opbouwde nu deze voeding. Het gaat nu weer goed met de hond en hij vind het heerlijk.

“Dieet voeding”

Door 

Na vele jaren verschillende soorten dieet voeding heeft onze Max helaas ook voor de laatste ook weer een allergie opgebouwd. Nu staat hij op de Trovet Unique voeding, wederom op advies van de dierenarts en dat gaat (gelukkig) al weer 3 maanden goed!!!

“Super”

Door 

Mijn hondje heeft een chronische alvleesklierontsteking. Hier zijn geen medicijnen voor maar moet met het juiste voer beter worden. Al veel geprobeerd, maar met dit vlees is het spugen gestopt, heel blij mee

“wiekslag”

Door 

My dog loves him so much

“Hertenvlees”

Door 

Mijn hondje vindt het hertenvlees verrukkelijk!

“Eindelijk vlees dat mijn sheltie verdraagt!”

Door 

Mijn kleine Bailey verdraagt de meeste dierlijke eiwitten niet en stond dus op een vrijwel vegetarisch, graanvrij en sojavrij dieet. Met een bang hart deze worst (paard) geprobeerd en ... eureka! Ik kan hem eindelijk wat vlees geven waar hij niet van aan de diarree gaat, en hij vindt het heerlijk! Wél moet ik de geleistukjes ertussenuit halen want dit geeft wel wat slappere stoelgang. Maar al bij al: blije hond en een blij baasje!

“Heerlijk worst”

Door 

Mijn hond is allergisch voor allerlei voer, maar hij vindt dit heerlijk en heeft gelukkig geen allergische verschijnselen vertoond.

“zeer tevreden”

Door 

We hebben eerst Worst konijn geprobeerd en de huid/ontlasting van onze Amerikaanse naakthond werd al wat beter. Na 3 maanden overgestapt naar TROVET Unique Protein paard en de huid lijkt binnen 1 week behoorlijk verbeterd. Hopelijk blijft het zo. Top product.

“Goede kwaliteit ”

Door 

Aangezien mijn hond super allergisch is, toch schrik gehad met bestellen. Maar ze eet diit ni bij haar anallergene brokken een maand of 3 en dit zijn de enige worsten waar ze totaal niet allergisch op reageert, ze krijgt hert, paard, konijn.

“Rotterdam”

Door 

Heerlijk, maar een beetje mild

“TROVET Unique Protein Worst”

Door 

Met TROVET Unique Protein Worst, met maar één
dierlijke eiwitbron levert Medpets een product waarmee je zowel een allergie vast kunt stellen alsmede een (tijdelijke) voeding om gezondheidsproblemen tot rust te brengen.

“Onze hond likt zijn bak nog 3x na!”

Door 

Omdat onze Mechelaar een eliminatiedieet moet volgen ivm vermeende voedselallergie hebben wij deze Trovet worst met enkelvoudig eiwit paard gekozen. Wij hoeven zelf alleen gekookte aardappel toe te voegen. Hij vindt het heerlijk!

“Superrrrr blij mee!!!!”

Door 

Na advies van dierenarts overgegaan op Trovet voor Chico onze zorgen boef. Dierenarts verkoopt t vlees niet meer ???? dus dolgelukkig dat we t hier kunnen kopen????????

“Vijf sterren waardering”

Door 

Op de brokken deed mijn kat het helaas toch wat minder, maar na bijna een jaar tobben met diarree, was de diarree gehalveerd binnen 1 dag met dit product. (De kwartel variant raadt mijn dierenarts af. Die hielp ons niet. Kwartel schijnt qua eiwitstructuur teveel overeenkomsten met Kip te hebben).

Dus neem paard of hert. Ik gebruik hert. Dit product gebruik ik nu een maand en mijn kat is een stuk fitter en blijer. Dit is geen "te mooi om waar te zijn" verhaal, maar tot nog toe ben ik zeer tevreden en opgelucht.

“JAMMER.”

Door 

Het is natuurlijk super goed maar, de kat krabt het af en toe dicht. DUS ,JAMMER.

“uitstekend”

Door 

mooi vlees stinkt niet de hond doet het er goed op

“NVT”

Door 

Onze Basset heeft een bacterie in zijn oren.We zijn al 3jaar bezig om dit goed te krijgen. Onze dierenarts zei dat het een eiwit allergie is en zei dat we dit product moesten gaan proberen! En na 3 worsten waren zijn oren schoon. En hij vind het met rijst erg lekker.Dus daarom krijgt het van mij 5 sterren. groetjes: Marga de Jong

“Goed product, snelle levering”

Door 

Omdat onze Franse bulldog voedselallergie heeft moesten we voor een eliminatieallergie overstappen op dit product.
We voerden unique protein horse. Onze hond vond het lekker.
Snelle levering. Allemaal prima geregeld.

“lekkere worst!”

Door 

Mijn hond is verzot op de lamsvleesworst van Trovet. Het is makkelijk te verdelen in porties, die ik invries en terug uitvries bij gebruik. Ik meng er gekookte rijst en gekookte groene boontjes onder, het eten is altijd zeer snel op!!!

“top”

Door 

Onze hond heeft geen allergische reactie op gehad. Heb rijst erbij gekookt. Hij vindt het geweldig lekker.

“Hr”

Door 

Prima voedsel

“super lekker!”

Door 

dit product is zeer goed. de hond vind het super lekker en kan het trouwens heel goed verdragen. Heeft namelijk een gevoelige maag en darmen en dit gaat perfect!

“niet zo geweldig”

Door 

Deze worst leek me handig als beloning bij de training ivm eliminatiedieet. maar daar is deze worst veel te zacht voor. Bij het openen spuit het vet al uit de verpakking, niet echt fijn, en op de koop toe kreeg mijn hond er ook diarree van.

“vrouw”

Door 

zeer goed

“Goed”

Door 

De worsten zijn makkelijk in porties te delen.
Mijn hond vind het lekker, over een paar weken weet ik of ze een voedselallergie heeft.

“Wordt heel goed verdragen.”

Door 

Ik ben blij dit product gevonden te hebben. Mijn hond eet het graag en heeft geen buikpijn meer.

“Heel goed product.”

Door 

Mijn allergische hond vond dit product heerlijk. Geen buikpijn meer!

“Zeer goed”

Door 

De honden zijn er gek op.

“zeer goed”

Door 

zeer goed product hond vind het erg lekker

“prima product ”

Door 

Heel goed en fris product
Goede behandeling aan de telefoon en snelle
Levering.

“TROVET Unique Protein Worst”

Door 

Mijn hond is op tijd van 6 weken 2 kg afgevallen door deze worst. Ze heeft duidelijk niet genoeg aan de aanbevolen hoeveelheid. Ze stinkt ook erger dan normaal.

“Trovet worst paard”

Door 

Uitstekend product, onze hond is van haar huidirritaties helemaal af.

“prima product”

Door 

Voor de hond met voedselallergie is Trovit een uitkomst. 1 soort vlees en verder niets toegevoegd. Als je de hond meeneemt op vakantie, ook makkelijk mee te nemen.

“Goed produkt en goede service van Medpets”

Door 

Ik vind Medpets een fijn vriendelijk bedrijf en de trovet kwartel verdraagt mijn hondje prima ik ga nu een keer paard uitproberen.

“Wordt goed verdragen”

Door 

Onze hond met voedselintolerantie verdraagt dit product (variant paard en kwartel) verrassend goed: geen diarree, geen winderigheid. Wordt wel gegeten in combinatie met anallergene brok. Nog even afwachten hoe de huid zal reageren.
Overigens een vlotte service van medpets !

“5”

Door 

Schoon en niet stinkend product, ook handig om mee te nemen op vakantie!

“beneden onze verwachting”

Door 

veel te veel gelei en te weinig echt vlees.
wij vinden dit produkt beslist niet voldoen aan onze verwachting.

“Trovet unique protein worst”

Door 

Vanwege een medische aandoening krijgt mijn hond kwartel. Het is prettig geven want het hoeft alleen in de ijskast na opening. De 1 of andere keer is het wel wat anders van samenstelling maar heeft geen invloed op de voeding an sich. Dik en dik tevreden!

“matig”

Door 

Werd niet verdragen door mijn allergische sheltie.

“goed maar duur”

Door 

I.v.m. een allergie moet mijn hond op een eliminatie dieet. Deze worsten zijn daar zeer geschikt voor. Gezien Deze behandeling een tijd kan duren, zijn de kosten hoog en ik denk niet voor een ieder betaalbaar.

“Prima worst”

Door 

Onze hond vindt dit heerlijk en kan er goed tegen

“prima”

Door 

gewoon: tevreden !

“Minder”

Door 

Deze worst geprobeerd,maar ze vond het niet lekker! Helaas

“trovet voer”

Door 

onze hondjes vinden het heerlijk.moesten van de derenarts zes weekjes dit eten voor de allergie en jeuk.
en onze hondjes zijn ook nog afgevallen.ook dat moest gebeuren.
we zijn toch maar over gegaan op dit voer.geen jeuk meer.
ander voer geprobeerd .maar komen weer gauw aan en beginnen weer met jeuken.dus op naar de trovet!
zijn zeer tevreden.

“Super”

Door 

Onze hond heeft een verschrikkelijke voedselallergie.
Gelukkig kan hij tegen deze Tovet Unique Protein Worst.
Hij krijgt dit gecombineerd met gekookte voeding. Helemaal top! En hij vindt het heerlijk!

“5”

Door 

prima vleesproduct; wel met mate geven!

“trovet unique protein worst”

Door 

het word hier zeer graag gegeten en ben er zeer tevreden mee

“ruikt zoals patee”

Door 

een heel handig product om te gebruiken. onze hond is er gek van. ruikt naar patee.zijn allergie problem is er door getemperd maar niet helemaal opgelost. wij blijven het in ieder geval gebruiken...

“Onze kat is er gek op”

Door 

Bij onze kater is een voedselallergie geconstateerd. Hij mag hierdoor haast niks eten. Deze worst geven wij hem in plakjes als tussendoortje en gebruiken wij in combinatie met het Trovet Hypoallergenic Venison blikvoer en de Trovet Balance mineralenmix. Sinds wij hem dit strikt geven en daarbij hypoallergeen droogvoer, gaat het echt stukken beter met hem. Minder krabben en steeds minder plekjes op zijn huid. Wij zijn er blij mee, want een blije kat betekent blije baasjes.

“unique proteine worst kwartel”

Door 

Goed product, prima verpakt. Makkelijk te verwerken.

“Goed”

Door 

Mijn hond eet dit vlees goed wij zijn blij dat hij goed eet naar jaren heel slecht eten.

Schrijf je eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten