Royal Canin VCN - Pediatric Starter Small Dog
Royal Canin VCN - Pediatric Starter Small Dog

Royal Canin VCN - Pediatric Starter Small Dog

Hondenvoer voor een kleine, drachtige of zogende teef en haar pups.


Royal Canin VCN Pediatric Starter Small Dog is een volledige voeding voor pups van kleine rassen vanaf het spenen tot de leeftijd van 2 maanden en voor drachtige/lacterende teven.

Dit product is niet langer leverbaar. Royal Canin Mini Puppy - Hondenvoer is een geschikt alternatief.
 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Royal Canin VCN - Pediatric Starter Small Dog

Royal Canin Vet Care Nutrition Pediatric Starter Small Dog is een volledige voeding voor pups van kleine rassen vanaf het spenen tot aan de leeftijd van 2 maanden en voor drachtige/lacterende teven.

De pup ondergaat veel veranderingen in de speenperiode, zowel in het leefmilieu als lichamelijk. Invloeden zoals een zachte darminhoud, vaccinaties etc. geven aanleiding tot prikkels wat gezien moet worden als een geestelijke en lichamelijke belasting. Het verlaagt de weerstand en verhoogt de transportsnelheid van de voedselbrij in de darm waardoor zachte ontlasting kan ontstaan. Een aantal van deze stressfactoren kan beperkt worden door hygiëne en een goed ontworm-regime.

De brokjes kunnen eerst ook gemalen en/of geweekt worden in water of melk. Vanaf de leeftijd van 4 weken kunnen veel pups de droge brokjes eten. Het is zeer belangrijk dat de pups individueel hun dagelijkse hoeveelheid aan voeding krijgen omdat het voeren uit één voerbak de basis kan leggen voor ongewenst gedrag op latere leeftijd (zoals schrokken en voernijd).

Pediatric Starter Small Dog brokken zijn bestemd voor

 • Pups vanaf spenen tot een leeftijd van 2 maanden.
 • Teven van kleine tot middelgrote rassen (25 kg volwassen gewicht) tijdens de dracht vanaf de 6e week en tijdens de zoogperiode (lactatie).
Eigenschappen
 • De combinatie van goed verteerbare eiwitten, prebiotica, suikerbietenpulp, rijst en visolie zorgen voor een zo optimaal mogelijke vertering.
 • De afweer van de pups wordt ondersteund.
 • Bevat veel energie zodat met kleine hoeveelheden toch voldoende binnenkomt en het spijsverteringskanaal minimaal belast wordt.

Gebruik

 • Aan het begin van de speenperiode kunnen de brokken aangemaakt worden met warm water of warme melk tot er een pap ontstaat (20 minuten weken, water 60 graden). Deze brokken worden door de grootte, samenstelling en vorm met water/melk makkelijk een pap.
 • Er zijn 3 bereidingswijzen mogelijk voor de Starter voedingen:
  1. Geweekt en geprakt (begin van de speenperiode) om de overschakeling van zuigen naar het eerste kauwen te vergemakkelijken.
  2. Geweekt zonder te prakken om het kauwproces te stimuleren en voldoende vochtopname te garanderen (midden van de speenperiode).
  3. Droge voeding voor pups die kunnen kauwen (einde van de speenperiode).

Deze voeding sluit aan op de volgende voedingen van het VCN programma van Royal Canin: Royal Canin VCN - Pediatric Junior Small Dog, Royal Canin VCN - Adult Small Dog, Royal Canin VCN - Neutered Adult Small Dog of Royal Canin VCN - Mature Consult Small Dog.

Samenstelling

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, dierlijke vetten, tarwegluten, maïs, bietenpulp, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, vetzuurzouten, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden en bèta-glucanen), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), vitamine A, vitamine D3, ijzer, jodium, koper, mangaan, zink en selenium.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 30%, ruw vet: 22%, ruwe as: 7,5%, ruwe celstof: 1,3%.

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine A: 13900.00 IE/kg, vitamine D3: 1200.00 IE/kg, E1 (ijzer): 47.00 mg/kg, E2 (jodium): 3.60 mg/kg, E4 (koper): 8.00 mg/kg, E5 (mangaan): 61.00 mg/kg, E6 (zink): 201.00 mg/kg, E8 (selenium): 0.08 mg/kg, bèta-caroteen: 40.00 mg/kg.

Product ID: 1355
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Royal Canin VCN - Pediatric Starter Small Dog ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Top voer voor moeder en pups
Door , 31 juli 2015

Starters is 1 van de beste voer voor moeder en pups. Alleen je bent gewaarschuwd als je dit 1 keer geef wil ze niks anders meer :-) Top!

Beoordelingen 1 - 1 van 1