Service
Winkelwagen
Menu
Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op snacks met kortingscode MEDPETSEK10 Lees meer

Phytonics Liver Comp

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 29,45
(€ 589,00 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Phytonics Liver Compositum

  Phytonics Liver Comp ondersteunt de reinigende werking van de lever. Het aanvullend diervoeder is geschikt voor honden, katten, pony's en paarden en kan gebruikt worden bij diverse indicaties.

  Indicaties

  • Ter ondersteuning van de leverreiniging.
  • Ter ondersteuning van de spijsvertering, voor een goede darmpassage.
  • Ter ondersteuning van de vacht.
  • Ter verzorging van de hoeven en spieren.
  • Ter ondersteuning van banden en pezen.
  • Kan moeilijk gedrag bij hengstige merries positief beïnvloeden.

  Phytonics Liver Comp

  Phytonics Liver Comp ondersteunt de leverfunctie. Het voedingssupplement ondersteunt de reinigende werking van de lever. Te gebruiken bij diverse indicaties. Geschikt voor kat, hond, pony en paard.

  Dosering

  • Paard: 10 - 15 druppels
  • Hond: 5 - 10 druppels
  • Kat: 2 - 5 druppels

  1 ml = 20 druppels

  Als het beter gaat kun je overgaan op een onderhoudsdosering. Je kunt dan de helft van bovenstaande dosering aanhouden. Als jouw dier meer nodig lijkt te hebben, kan een dubbele dosering veilig gegeven worden. De dosering kan bij verbetering geleidelijk verlaagd worden tot een zo laag mogelijke dosering.

  Toediening

  Je kunt dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water toedienen. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien een dier het product niet lekker vindt, kun je de druppels op een klein stukje lekkers gegeven.

  Behandelingsduur

  In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de prikkel opnieuw worden aangeboden. Je kunt de behandeling hervatten indien daartoe aanleiding is. Dit product kan blijvend worden gegeven.

  Let op : Toediening tijdens lactatie of dracht altijd in overleg met de behandelend dierenarts.

  Samenstelling

  Artisjok, duizendguldenkruid, grote engelwortel, kalmoes, kattenklauw, mariadistel, paardenbloem, stinkende gouwe, bentonite-montmorrilonite, alcohol 35%.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Phytonics Liver Comp ervaringen
 • Liver comp
  Door Marja, woensdag 9 maart 2022

  Product voorgeschreven door osteopaat . Werkt prima

 • Hond eet weer
  Door Noortje, woensdag 16 februari 2022

  Onze hond wilde niet meer eten. Uit bloedonderzoek bleek dat de leverwaardes extreem hoog waren. Uitgebreid onderzocht door de dierenarts, scans en echo’s gemaakt, maar geen bijzonderheden gevonden. Uit wanhoop haar druppels Liver comp toegediend en de hond is weer gaan eten. Zonder de druppels wordt ze weer misselijk en stopt met eten. Krijgt standaard 2 x per dag 5 druppels over haar brokken en eet nu goed.

 • Zeer goed product
  Door Berg, zondag 20 december 2020

  Na het doormeten met een lechner antenne kwam er bij mijn merrie uit dat ze last had van haar darmen, eierstok, maag en lever. Op aanraden van de dierenarts met de liver comp in combinatie met de gastri comp. Na 3 weken zag ik zichtbaar verschil. Vrolijker, minder pijnlijk met poetsen en minder heftige reactie op hengstigheid( zag niet dat ze hengstig was normaal heeft ze er heel veel last van.) Na 2 flesjes en weer doormeten gestopt omdat ze het niet meer nodig bleek te hebben. Nu een maand later komen de klachten weer terug dus ik ben er weer mee begonnen. En ga als het weer aanslaat over op onderhoudsdosering.

 • Perfect product
  Door Petra, maandag 20 april 2020

  Heel goed product van phytonics...eigenlijk product wat je standaard in je bezit mort hebben als diereneigenaar ( eigenlijk samen met de kidney van phytonics)...doet gelijk goed zijn werk en makkelijk om te geven...kan op een stukje brood/pavokoek of gewoon op voer...super en goed...

 • Geweldig product
  Door Peter , maandag 2 maart 2020

  De dierenarts heeft op grond van onderzoek in het laboratorium bij mijn hond kwaadaardige cellen in de lever geconstateerd (biopt). Dat was ongeveer 5/6 weken geleden. Mijn hond was erg mager, had een hele dikke buik en plaspillen. Hij is nu circa 4 weken van de plaspillen af, is heel actief, is weer bijna op zijn oude gewicht gekomen en heeft geen vocht meer in zijn buik. Ik hoop dat we nog een tijd van hem kunnen genieten. Het middel werkt op wonderbaarlijke manier... Het verlengt in ieder geval zijn leven. Daar ben ik vast van overtuigd!