Voer - Snacks

Hondenvoer - Snacks

Voor jouw hond is het belangrijk om gezond en fit te blijven. Een goed uitgebalanceerde voeding is hierbij van groot belang. Voor welk type voeding je kiest is afhankelijk van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld leeftijd, ras, de hoeveelheid beweging die jouw hond krijgt en de aanleg voor klachten (zoals gewrichten, overgewicht etc.).

Wanneer jouw hond geen klachten heeft kun je het beste kiezen voor een type voeding uit de categorie: Standaard voeding. Zo help je jouw hond mooi en gezond te houden.

Naast de standaard voeding kun je bij Medpets.nl ook gezondheidsvoeding voor jouw hond bestellen. Hieronder valt alle hoogwaardige voeding die je normaal gesproken bij jouw dierenarts kunt kopen. Maar ook biologische diervoeding is terug te vinden in het assortiment.

Sommige honden hebben vanwege problemen last heeft van bijvoorbeeld gewrichten, huid, maag- darmen, nieren, blaas of overgewicht. Dan is een dieetvoeding voor jouw hond van groot belang. Maak hiervoor een keuze uit verschillende merken zoals Hill's Prescription Diet, Royal Canin Veterinary Diet, Trovet, Specific, Sanimed en meer.

Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit