Hondenvoer - Snacks

Voor jouw hond is het belangrijk om gezond en fit te blijven. Een goed uitgebalanceerde voeding is hierbij van groot belang. Voor welk type voeding je kiest, is afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd, ras, de hoeveelheid beweging die jouw hond krijgt en de aanleg voor klachten (zoals gewrichten, overgewicht etc.).

Dieetvoer

Heeft jouw hond een aandoening en daardoor extra ondersteuning nodig? Hierbij kan dieetvoer extra ondersteuning bieden. Hierbij is het belangrijk dat je altijd eerst met je dierenarts overlegd welk dieetvoer het meest geschikt is voor jouw trouwe viervoeter. Bij Medpets vind je meer dan 100 verschillende soorten dieetvoeding. Hierbij kun je denken aan dieetvoer dat ondersteuning biedt bij problemen aan de urinewegen, gewrichten, lever, darmen, maag of nieren. Ook voor honden met overgewicht of honden die moeten herstellen na een ziekte kan dieetvoer de geschikte oplossing zijn. Bekijk snel het dieetvoer van merken, zoals Specific, Eukanuba, Trovet, Royal Canin, Hill’s en Sanimed.

Gezondheidsvoeding

Wanneer jouw trouwe viervoeter gezond is, wil je dat natuurlijk ook zo houden. Hierdoor is het belangrijk dat jouw hond het beste hondenvoer krijgt! Bij Medpets vind je een breed assortiment aan smakelijk en hoogwaardig gezondheidsvoer dat goed uitgebalanceerd is. Zo weet jij zeker dat jouw hond alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Bij de keuze voor het juiste voer voor jouw hond, moet je rekening houden met verschillende factoren. Hierbij kun je denken aan de leeftijd van het dier, grootte van het dier, activiteit, genetische aanleg voor huid-, gewrichts- of gebitsproblemen en neiging tot overgewicht. Op deze manier kun je de hondenvoeding kiezen die het beste past bij jouw trouwe viervoeter.

Hondenvoer

Biologische hondenvoer

Ben jij zelf bewust bezig met je voeding en kies je steeds vaker biologische producten? Nu kun je ook jouw hond biologisch hondenvoer voorschotelen. Biologisch voer voor honden voldoet aan de Skal (Stichting Keur Alternatief voortgebrachte Landbouw producten) eisen. Dit hondenvoer wordt geproduceerd met respect voor de natuur en de dieren. Daarnaast worden er tijdens de productie van de ingrediënten geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest gebruikt. Bekende biologische merken zijn Yarrah, Edgard & Cooper en Schesir! Bekijk nu snel ons gehele assortiment met biologische producten!

Standaard hondenvoer

Ben jij op zoek naar smakelijk hondenvoer waar jouw trouwe viervoeter zeker van zal genieten? Bij Medpets vind je een ruim assortiment aan standaard hondenvoer. Dit voer voor honden is geschikt voor gezonde en fitte honden. Deze voeding is goed uitgebalanceerd en voldoet aan de behoeften van jouw trouwe viervoeter. De standaard voeding is verkrijgbaar in verschillende smaken, merken en soorten! Probeer zo eens het hondenvoer van Farm Food, Renske of Orijen. Ook vind je hier hondenvoeding die gluten-, tarwe-, en/of graanvrij is.

Snacks en beloningen

Naast hondenvoer vind je bij Medpets ook overheerlijke snacks en beloningen. Jouw viervoeter mag toch ook wel eens verwend worden! Voor honden met gezondheidsproblemen heeft Medpets speciale dieetsnacks geselecteerd. Deze snacks sluiten aan op de dieetvoeding die jouw hond krijgt. Zo zorg je ervoor dat jouw hond optimaal ondersteund wordt. Hierbij kun je kiezen tussen lekkere brokjes, kauwsnacks of worsten. Daarnaast heeft Medpets verschillende lekkernijen voor alle honden. Geef jouw hond bijvoorbeeld een lekker kauwbot van Farm Food, smakelijke kauwstrips van VeggieDent of natuurlijke snacks van Beeztees! Er is zoveel keuze, zodat jij jouw hond elke keer weer kunt blijven verrassen. Mag jouw hond alleen graan- of glutenvrije snacks? Ook die kun je bij Medpets vinden! Bekijk dan bijvoorbeeld de Renske Gezonde Beloningen of de snacks van Fish4Dogs, Boxby en Braaaf. Ook heeft Medpets leuke bakmixen zodat je zelf heerlijke traktaties kunt bakken. Zo zal jouw hond je extra dankbaar zijn.

Brokken, natvoer of vers vlees

Er zijn verschillende soorten hondenvoer waaruit je kunt kiezen, namelijk droogvoer, natvoer of vers vlees. Het voordeel van droogvoer is, dat het weinig vocht bevat en daardoor ook lang houdbaar is. Bij droogvoer is het van belang om te kijken hoeveel dierlijke proteïnen er in het voer zitten. Dit bepaalt namelijk de kwaliteit van het voer. In natvoer zit juist heel veel vocht. Wist je dat natvoer meestal voor 70% uit vocht bestaat? Het voordeel van natvoer is, dat het vaak als zeer smakelijk wordt ervaren door jouw hond! Vaak bestaat de complete maaltijd van honden deels uit droogvoer en deels uit natvoer. Het is ook mogelijk om jouw hond vers vlees voor te schotelen. Hierbij zijn er twee opties, namelijk BARF of Kompleet Vers Vlees. De Vers Vlees voedingen zijn te onderscheiden in complete voedingen en voedingen waar nog ingrediënten aan toegevoegd moeten worden. Het is belangrijk om hier goed naar te kijken bij de aanschaf van een voeding.