Alles voor de gezondheid van je kat

Medpets.nl is jouw online winkel waar je eenvoudig en voordelig geneesmiddelen, dieetvoer en verzorgingsproducten voor jouw kat kunt bestellen.

Gezondheid van de kat

In de onderstaande categorieën vind je alle producten om de gezondheid van jouw kat te verbeteren en/of te behouden. Wanneer je een categorie kiest dan vind je daar alle beschikbare diergeneesmiddelen of verzorgingsproducten. Elk product is voorzien van een uitgebreide beschrijving. Ben je op zoek naar meer informatie over katten kijk dan op de kattenrassen pagina.

Ontwormen

Het ontwormen van jouw kat is niet alleen belangrijk voor hun eigen gezondheid, maar ook voor jezelf als baasje. De meest voorkomende worm is de lint– en spoelworm. In de categorie Ontwormen kat vind je alle producten voor het ontwormen van katten en kittens van populaire merken zoals Milbemax en Drontal. Om gezond te kunnen blijven, is het verstandig om katten regelmatig te ontwormen. De meeste ontwormmiddelen voor katten zijn verkrijgbaar in de vorm van een tabletje of pasta.

Vlooien – Teken

Heeft jouw kat last van vlooien of teken? Of wil je hem daar graag voor beschermen? Medpets heeft verschillende producten in haar assortiment om de strijd aan te gaan met deze nare beestjes. Antivlooien middelen zijn verkrijgbaar in de vorm van pipetten, halsbanden, tabletten, sprays en shampoo. Vele zijn combinatieproducten die zowel tegen teken als vlooien werken. Medpets heeft verschillende merken in haar assortiment die het bestrijden/voorkomen van vlooien en teken. Waaronder merken zoals Frontline en Advantage, maar denk ook aan producten van Groene Os, die op natuurlijke wijze zijn geproduceerd.

Medicijnen – Supplementen

Met een voedingssupplement kun je bijdragen aan een optimale gezondheid van jouw huistijger. In de categorie Medicijnen – Supplementen vind je verschillende voedingssupplementen en natuurlijke medicijnen voor jonge, volwassen en senior katten. In deze categorie vind je de populaire merken Feliway, Zylkène en Telizen terug. Door jouw kat op verschillende gebieden te ondersteunen, kunnen jullie vast en zeker nog lang van elkaar genieten!

Kattenvoer – Snacks

Goede voeding is essentieel om jouw kat gezond en fit te houden. Medpets heeft dan ook verschillende soorten dieet, gezondheids, biologische en standaard kattenvoer in haar assortiment van merken zoals Hill’s, Royal Canin en Sanimed. De dieetvoedingen zijn geschikt voor katten met aandoeningen zoals overgewicht, huidafwijkingen of een slechte spijsvertering. Deze specifieke behoeften zijn goed te ondersteunen met een dieetvoeding. Buiten alle gezonde droog- en natvoedingen, mag er af en toe ook tijd gemaakt worden voor iets lekkers. Laat jouw kat genieten van de heerlijke kattensnoepjes uit het Medpets assortiment. Prr… om de pootjes bij af te likken!

Katten

Medische benodigdheden

Heeft jouw kat een ongelukje gehad? Of is hij herstellende na een operatie? Dan wil je natuurlijk dat jouw huistijger weer snel de oude is! In de categorie ‘Medische Benodigdheden’ vind je verschillende producten die bijdragen aan een snellere genezing. Wist je dat wij van Medpets groot fan zijn van het Medical Pet Shirt?

Dagelijkse benodigdheden

Bij Medpets hebben we ook andere kwalitatieve producten voor katten, zoals voer- en drinkbakken, speelgoed, krabpalen, kattenluiken en reiskoffers. Dit is nog niet alles, we hebben een ruim assortiment aan populaire merken om jouw huistijger flink in de watten te leggen! Denk aan leuke speeltjes van KONG, leuke kattenmanden van Beeztees en handige kattenbakken en kattenbakvulling van Peewee. Mocht je kat niet veel interesse tonen in de krabpaal, probeer ze dan te lokken met kattenkruid of 'catnip', hier zijn de meeste katten wel gevoelig voor.

Verzorging

Elk kattenvriendje verdient een goede verzorging. Medpets heeft verschillende producten om katten de beste verzorging te geven, van onder andere de merken FURminator en Dermoscent. In deze categorie vind je producten terug voor het gebit, de ogen en oren. Denk ook aan producten voor een optimale verzorging van de vacht en de nagels. Een frisse en verzorgde kat hoort natuurlijk thuis in een schone omgeving. In deze categorie vind je dan ook verschillende producten terug die bijdragen aan een schone leefomgeving van de kat en het baasje.

Kittens

Bij Medpets wordt er ook gedacht aan de jongste dieren, dus ook aan kittens! Speciaal voor deze kleine huistijgers is er de categorie Kittens. Om het jou als kattenbaasje makkelijk te maken, zijn alle producten van kittens in deze categorie te vinden. Hier vind je alle nodige producten die kunnen bijdragen aan de gezondheid van jouw kitten. Maar ook verzorgingsproducten, speelgoed en dagelijkse benodigdheden die elk baasje van een jonge kat kunnen gebruiken.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten